Šta žene ne vole na muškarcima: Diler torbica i bele čarape

Foto: Shutterstock Editorial / Profimedia

Dok se ženska moda do detalja secira u medijima, muškarci se retko analiziraju i kritikuju. Ali, dobro znamo da imaju dosta čudnih odevnih izbora koje žene ne podnose da vide. Pitali smo nekoliko žena da nam kažu šta tačno najviše mrze da vide na muškarcima.

Uvreženo je mišljenje da je muškarcima lakše da se obuku i da nemaju mnogo prostora za modne greške.

Ipak, naša mala anketa ukazuje da je to daleko od istine.

Žene su nam otkrile šta mrze da vide u muškom odevanju i frizurama, a u odgovori su nam pokazali da je spisak dugačak.

Evo šta su nam žene različitih godina napisale.

„Tetovaža pravoslavnog ili tribalnog tipa. Dilerska torbica, ona mala sa strane. Brada hipsterska od 30cm jer više nije 2014. godina“, rekla je Mirjana (30).

„Uske farmerke, iscepane i sa onom kao isprskanom farbom. Ružne majice sa natpisima ‘Guess’ ili ‘Boss’. Majice sa cirkonima. One patike kao McQueen da debelim đonom. Gaće ispod šortseva za kupanje“, rekla je Jelena (32).

„Uske košulje apsolutno nikome ne stoje, bez obzira da li je u pitanju gym baja ili prirodno mršavi muškarac. Ako ne umeš sam da izabereš taman košulju, pitaj finu damu u prodavnici pomoći će ti“, poručuje Mina (29).

„Ružne ruke s prstima kao ćevapčićima s Baš Čaršije, torbice koje nose dijagonalno, pa im vise desno od pupka, prljave cipele, zapuštene zube, brendove koji vrište s majica i tako neku modnu seljanu koja se vezuje za pare, a ne za kvalitet“, rekla je Irena (40).

„Ne podnosim kada obuku crne čarape na bele patike – makar i ceo autfit bio crn. Nikako ne sme da nosi kajlu, a ni uske bokserice ili bele gaće kao neki deka. Mrzim bež kaput i rolku – ili rolka ili kaput, odlučite se“, kaže Sanja (27).

Foto: Shutterstock Editorial / Profimedia

„Džemper preko ramena, ono vezani rukavi napred – retko kome stoji kao da se rodio tako, da nije usiljeno i veštački, a mnogi nažalost nose kao da se mora jer valjda bi da budu idealni potencijalni zet“, našalila se Nina (35).

„Kad nose preuske farmerice i košulje, dužu masnu kosu, neuredne izgrickane nokte“, bila je jasna Teodora (30).

„Kod muškarca prvo primetim šaku, tako nenegovane ruke ne volim da vidim, nokte izgrickane ili nepostojeće, kao i prisustvo 0.5 odsto želje da se srede. Dakle: uske, a kratke pantalone, nabudžene patike, ranac sa kanapima“, kaže Bojana (23).

„Karirane košulje i onu frizuru ‘šala na stranu’. Minđušu i pirsing na obrvi“, rekla je Anja (25).

„Izdepilirane ruke i noge. Počupane obrve. To znači da preterano obraća pažnju na detalje i da mnogo smara, a pošto smo mi žene već te koje sve to radimo i smaramo, mislim da bih uvenula pored takvog muškarca“, smatra kristina (33).

Foto: Shutterstock Editorial / Profimedia

„Mokasine i kratke podvrnute pantalone – jer mi ne idu uz prave mačo muškarce, takođe i obrijane noge. Od frizura ne volim da vidim one sa dredovima, deluju neuredno i prljavo. Vidno počupane obrve, ali ni one kao krem bananice isto ne volim“, rekla je Branka (35).

„Odakle da počnem? Ne volim da vidim bele čarape na crne patike i obrnuto. Bermude do pola lista – imam nagon za povraćanjem. One espadrile kad nose, to mi se ne sviđa. Nije mi muževno i baš me odbija kad vidim“, kaže Danica (30).

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram