Šta muškarci misle kada kažu da je žena loša u krevetu

Foto:shutterstock

"Pasivnost mi je grozna, kada kao da nema pojma o sopstvenom telu i šta joj se sviđa. Ne mogu opisati koliko je frustrirajuće kada žena s kojom ste u krevetu ne reaguje".

Koliko je neko dobar ili loš u krevetu o tome bi moglo dosta da se raspravlja jer ono što je nekome loše, drugome je fantastično – i obrnuto. Seks bi trebalo da bude nešto što vezu između dvoje ljudi vodi na viši nivo intime i emocija, no ne misle svi tako.

Pravi muškarac koji iskreno voli svoju ženu, nikada neće reći niti njoj, niti nekome drugom, da je ona loša u krevetu. Oni koji to rade zapravo više govore o sebi nego o njoj.

Ovo su neki od razloga zbog kojih neki muškarci seks smatraju nedovoljno kvalitetnim:

Ženina nesigurnost zbog fizičkog izgleda

Mnogim ženama je neprijatno da se skinu pred partnerom ili vode ljubav s upaljenim svetlima. To samo pokazuje da smatraju kako nisu dovoljno lepe i savršene i toga se srame. To pak vodi niskom samopoštovanju, sramežljivosti i tome da se zapravo u krevetu ne mogu opustiti.

Niko nije savršen. Takav čovek jednostavno ne postoji. Svi mi imamo mane i svi bi toga trebalo da budu svesni i prihvatiti, kako svoje, tako i tuđe nedostatke.

Muškarac koji iskreno i duboko voli ženu s kojom živi, voljeće i sve njene mane. Zato, opustite se i dopustite svom partneru da upozna vaše telo do najsitnijih detalja. Skupite hrabrosti i obućite seksepilan komad donjeg veša. Osećaćete se samouverenije i privlačnije, a samim time i opuštenije.

Nedostatak intime i bliskosti

Biti blizak i intiman s partnerom ključ je svake kvalitetne veze. Seks je vrhunac toga. Neke žene znaju uskraćivanjem intimnih trenutaka kažnjavati svoje partnere ili ih ucjenjivati time. To je sve samo ne dobro i pametno. Manipulacija bilo kojeg tipa, a posebno ovakvog, ne može završiti dobro.

Postoje žene koje partneru uskraćuju bliskost nesvjesno, posebno u dugim vezama. Usputni zagrljaj, poljubac, lijepa riječ bi trebale biti stvari koje se odvijaju svakog dana. Time pokazujete nekome da ga iskreno volite upravo takvog kakav je, a to pak vodi i boljem seksualnom životu.

Ženin sve zapušteniji izgled

To što ste dugo u vezi ne znači da morate da zapostavite svoj izgled. Normalno da se nećete svaki dan našminkati odmah ujutro samo da bi partneru bile privlačnije jer on vas voli i bez naslaga boje na licu. Ali ponekad se treba malo više da se potrudite i rasplamsati strast kakva je bila na početku veze.

Takođe nemojte da dozvolite da po kući stalno idete, na primer, prljave i raščupane kose, u pocepanoj trenerci, dlakavih nogu i sa sve većim brojem kilograma. Ako to dopustite, ne samo da ćete izgledati sve lošije, već ćete se tako i osećati, samopouzdanje će vam padati, a tada će se to odraziti i na vaš seksualni život.

Naravno da je takvih savršenih trenutaka malo, pa ih ne čekajte jer ćete i vi i vaš partner živeti  u celibatu. Ne čekajte idealno raspoloženje za seks kako bi do njega došlo, već se potrudite – ako niste u tom raspoloženju, to promenite.

Dodirujte se međusobno, masirajte, upalite sveću, pustite laganu, senzualnu muziku, natočite si vino, gledajte jedno drugome u oči… Upravljajte svojim vremenom i događajima onako kako vi želite. Ne čekajte da se nešto dogodi slučajno, pa tako ni seks.

Neki muškarci su za portal revelist.com ispričali šta im smeta kod žena:

„Ne sviđa mi se kada žena samo legne i raširi noge i čeka da ja sve obavim. Nema mi ništa gore od toga“.

„Pasivnost mi je grozna, kada žena kao da nema pojma o sopstvenom telu i šta joj se sviđa. Ne mogu opisati koliko je frustrirajuće kada žena s kojom ste u krevetu ne reaguje i kada ne mogu dobiti povratnu informaciju da li je nešto dobro ili nije“.

„Ako žena glumi, to me skroz ohladi“.

„Mrzim kada proizvodi lažne zvukove tokom seksa, draže mi je da tiho stenje pa da je to iskreno nego da lažno vrišti“.

„Nije nimalo prijatno kada vas uspoređuje s bivšim dečkom. Meni lično ne smeta što je pre mene imala druge, ali ne želim o tome da razmišljam“.

„Smeta mi nedostatak komunikacije pre ili tokom seksa. Ako joj je nešto lepo ili nešto želi, voleo bih da mi to kaže“, prenosi index.hr.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram