Muškarci biraju: Ne možemo da odolimo ženama koje se oblače ovako

Foto: Credit line: Yulia Koltyrina / Alamy / Alamy / Profimedia

Šta muškarci žele da vide na ženama?

Ako ste mislili da je muškarcima na ženama najprivlačniji donji veš, prevarili ste se.

Seksi donji veš nije jedini odevni predmet kom muškarci ne mogu odoleti. Naime, neke najobičnije stvari, poput bele majice, ponekad mogu da izgledaju dosta privlačnije u odnosu na čipkasti crni korset, na primer.

U pokušaju da dođu do istine o tome šta muškarci žele da vide na žena, portal Your Tango je sakupio odgovore muškaraca i evo šta su oni otkrili.

Odeća sa otvorenim leđima

Većina žena u želji da izgleda seksi opredeliće se za dekolte koji naglašava grudi, ali veliki broj muškaraca smatra kako su elegantnija, a opet seksi varijanta gola leđa.

Košulja

Košulja je komad odeće koji je praktičan, može da bude poslovan i ležeran, a ostavlja prostora i mašti dok razmišljate o otkopčavanju.

Uska suknja do kolena

Uprkos stereotipu da su muškarcima najdraže kratke suknje, zapravo većina preferira suknje čija se dužina kreće malo iznad kolena, što je dovoljno da se deo noge otkrije, a opet ne izgleda previše golišavo.

Crna haljina

Haljina uvek deluje ženstveno, a pogotovo kada se radi o crnoj boji. Naime, pored crvene boje koju muškarci smatraju strastvenom, crna je uvek dobar izbor.

Farmerke

Većina muškaraca smatra da je žena koja dobro izgleda u farmerkama seksi. Naglasak je naravno, na dobrom kroju koji ističe obline.

Muške stvari

Jedan muškarac priznao je kako se zaljubio u devojku dok ju je gledao kako stoji u kupatilu u njegovoj staroj, pogužvanoj majici.

Sportska odeća

Žene ne izgledaju samo seksi kada se srede i obuku uske stvari. Nekada je dovoljno  da se pojave u oversajzd duksu i trenerci i da izgledaju savršeno.

Pored ovih stvari, na spisku su se našle i bluze sa golim ramenima, jednodelni kupaći, venčanice i garderoba u boho stilu, prenosi YourTango.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram