Šta je za žene „pravi muškarac“

pravi muškarac
Foto: Printscreen/YouTube/rtrs

Kako kažu istraživanja, žene žele kavaljera koji može da bude mačo kad i ako to poželi ili zahteva situacija, ali on je definitivno više tradicionalan tip nego metroseksualac.

Muškarci koji još uvek traže partnerku po svojoj meri, treba da znaju ponešto pre samog seksa, a što ima veliki uticaj na to da li će do njega doći i hoćete li započeti vezu. Naime, poput muškaraca, i ženama je za seks važan fizički izgled, posebno visina, jače ruke i ramena, kao i snažna vilica. Ali i oni koji to nemaju, imaju šanse ako šalju ‘muževne karakteristike’ za kojima žene podsvesno žude, pokazala je najnovija studija na preko 3.000 dama, pišu na sajtu 24 sata.hr.

Šta je za žene pravi muškarac

Na pitanje da li bi za partnera radije odabrale metroseksualca ili pak tradicionalnog muškarca, 79 odsto njih odlučilo se za tradicionalnog.

„Žene žele nekog da brine o njima, pazi ih i mazi, ali i da zna da se postavi, da ima svoj stav, preuzima inicijativu u seksu“, objašnjavaju istraživači.

Pročitajte još:

Ukratko, žene žele kavaljera koji može da bude mačo kad i ako to poželi ili zahteva situacija, alion je definitivno više tradicionalan tip nego metroseksualac.

Osobine metro i tradicionalnih muškaraca prema studiji

Ishrana: 32 njih pazi na ishranu i često je na dijeti (metroseksualci), dok se 68 odsto njih tim ne opterećuje (tradicionalni).

Popravke: Njih 28 odsto ne radi osnovne popravke, na primer, menjanje gume na automobilu (metroseksualci), dok 72 odsto njih zna da uradi većinu popravki (tradicionalni).

Moda i stil: Njih 46 odsto prati modu i trendove i pazi na izgled (metroseksualci), dok 54 odsto njih ne zanima previše izgled i brzo se spremi za izlazak iz kuće (tradicionalni).

Vežbanje, sport i forma: Njih 46 odsto brine o sebi i u dobroj su formi (metroseksualci), a 41 odsto njih ne posvećuje veliku pažnju svom telu i formi (tradicionalni). Njih 68 odsto sport ne zanima preterano (metroseksualci), dok 32 odsto njih zanima (tradicionalni).

Depilacija: Njih 38 odsto brije grudi i druge delove tela (metroseksualci), dok se 62 odsto njih ne brije po telu (tradicionalni).

Ponašanje prema ženama: Njih 77 odsto se trudi da se prema ženama ponaša kao kavaljer (tradicionalni), dok 23 odsto njih ne mari za kavaljersko ponašanje (metroseksualci).

Stav prema životu: Njih 83 odsto deli stavove i preuzima ponašanje odraslih muškaraca po primeru starijih generacija (tradicionalni), dok 27 odsto njih ne odaju utisak zrelosti (metroseksualci).

Dominacija u seksu: Njih 14 odsto voli da žena bude ta koja preuzima inicijativu u seksu (metroseksualci), dok 86 odsto njih voli da bude inicijator i ima pretežno dominantnu ulogu (tradicionalni).

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram