Šta je turski macun med – prirodni afrodizijak za kojim su Srbi poludeli

turski macun med
Foto: Shutterstock

Kažu da garantuje užitak i ženama i muškarcima.

Čisto ludilo – to kažu oni koji su probali turski macun med, prirodni afrodizijak. Tvrde da je uz ovaj preparat za potenciju žurka u krevetu jednostavno garantovana.

A šta je tačno u pitanju?

Gugl pretraživač ponudiće vam bezbroj linkova ako ukucate turski macun med i tu se sve manje-više svodi na isto. Navodi se da je to med za potenciju, 100 odsto prirodni preparat, odličan afrodizijak i za muškarce i žene. To će vam šapatom potvrditi i oni koji su ga probali.

I strani mediji pišu da ovaj med daje snagu, razbuđuje, da je dobar za imunitet, a pre svega da produžava erekciju kod muškaraca. Ističe se da je veoma moćan i da su dovoljne samo male količine. Ako ga redovno uzimate, moguć je trajni osećaj povećane energije.

Domaći distributeri navode da je macun med poznat vekovima i da se zapravo sastoji od meda i više vrsta lekovitih bilja čiji sastav predstavlja izuzetno moćan afrodizijak. Epimedium Macun navodno potiče još sa sultanovog dvora, gde je bio omiljen i kod muškaraca i kod žena. Veruje se da poboljšava prokrvljenost u genitalnom sistemu, ali i da povećava broj spermatozoida kod muškaraca i  zadovoljstvo kod žena.

Kod muškaraca utiče na održavanje kvalitetne erekcije, duže trajanje odnosa i jači libido. Kod žena takođe pojačava seksualnu želju, rešava problem suvoće vagine i omogućava maksimalno zadovoljstvo i uživanje.

U uputstvu stoji da se macun med uzima 45 minuta pre odnosa, jedna kafena kašičica, a da efekat traje 24 sata.

Distributeri u Srbiji navode i da je sve bezbedno i da je ispravnost ovog dijetetskog proizvoda potvrdilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije samim tim što ga je upisalo u bazu podataka.

I zaista, na listi dijetetskih proizvoda Minstarstva zdravlja pod registarskim brojem 5152 stoji – dodatak ishrani Thempra Epimedyumlu Bitkisel Kanşimli Macun, zemlja porekla Turska.

Cena ovog proizvoda, koji može da se poruči onlajn, ide od desetak evra, pa naviše, zavisno od pakovanja.

Ipak, Ministarstvo zdravlja Izraela je pre par godina upozorilo baš na ovaj proizvod.

Naveli su tada da sadrži aktivni agens koji se inače nalazi i u vijagri i da su mogući neželjeni efekti upotrebe te supstance brojni. Između ostalog, to su promene krvnog pritiska, nesanica, anksioznost, gubitak svesti, intrakranijalno krvarenje, ishemijski napad, teške kardiovaskularne tegobe i iznenadna smrt.

Na kraju, kako i sami distributeri u Srbiji napominju, pre upotrebe ovog proizvoda ili sličnih obavezno se posavetujte sa vašim lekarom.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram