Šta je drevna seksualna tehnika koju zovu „singapurski poljubac”

Foto: Jean-Claude Marlaud / Photo Alto / Profimedia

Novo ne znači uvek bolje.

Normalno je da u vašim seksualnim vezama želite da probate različite i nove inovativne seksualne tehnike. Postoji mnogo drevnih seksualnih tehnika koje omogućavaju zadovoljstvo i intenzivne orgazme. Međutim, vrlo često zaboravimo da se ponekad najosnovniji seksualni pokreti pokažu kao najbolji. Jeste li čuli za drevnu umetnost pompoira, poznatu i kao „Singapurski poljubac“?

Ova seksualna tehnika ima za cilj da se ostvari osećaj koji postoji tokom oralnog seksa, ali i tokom penetracije.

Šta je singapurski poljubac?

Singapurski poljubac je veoma stara seksualna tehnika kojom možete pojačati orgazme. Ova seksualna tehnika funkcioniše tako što se stimuliše penis partnera vaginalnim pokretima. Cilj je da se simulira efekat oralnog seksa tokom penetracije.

Neke žene to rade prirodno, a da to ne znaju. Međutim, za druge to nije tako lako. Kako se dostiže tehnika singapurskog poljupca? Pa, vežbanjem. Da bi ovladali ovom seksualnom tehnikom, žene treba da vežbaju Kegelove vežbe. Mišić koji će morati da primi sav fokus se zove „pubococcygeus“ mišić i on je odgovoran za ovu stimulaciju.

Vratimo se za trenutak u Indiju oko 3.000 godina unazad. U to vreme je nastala ova seksualna tehnika. Iz Indije, pompoir se kasnije proširio u druge zemlje na istoku, kao što su Japan i Tajland. Pompoir je čak bio uključen u gejšino obrazovanje.

Singapur poljubac: Tehnika

Žena kontroliše ritam. I to tako što sedne na muškarca koji leži ili sedi uspravno, a onda ona određuje tempo. Muškarac u ovoj poziciji je pasivan, dok je žena dominantna.

Kada je postignuta penetracija, žena mora da stegne vaginalne mišiće na ritmičan i intenzivan način. Ali koje mišiće aktiviramo? Obratite pažnju dok sedite na wc šolji. Dok vršite malu nuždu, pokušajte da prekinete protok na nekoliko sekundi. Mišić koji omogućava da ovo postignete je taj „pubococcygeus“ mišić. To je isti mišić koji vrši pritisak na vaginalne zidove tokom seksa, što povećava zadovoljstvo.

Jednom kada shvatite da možete da kontrolišete taj mišić, ostaje vam samo da ga vežbate. Osim što obezbeđujete veće uživanje svom muškarcu, vežbom ovog mišića olakšavate i mogućnost postizanja sopstvenog vrhunca, piše Relationships.

***

Bonus video: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram