Srbi otkrivaju šta je najgora stvar koja im se desila na prvom dejtu – Mia je doživela fras zbog dve reči

Foto: Shutterstock

Od oženjenih do onih koji pozajmljuju od druga auto - pa samo o njemu pričaju celo veče.

Sigurno vam se desilo da upoznate nekoga ko vam se sviđa, odete na dejt i shvatite da ne želite više nikada tu osobu da vidite. Kada su sastanaci u pitanju – ili je bilo fenomenalno ili jedva čekate da se završi i molite se da vam se tako nešto više nikada ne ponovi.

Ipak, iz većine najgorih sastanaka su izašle najluđe priče kojima se i dan danas smejemo.

Pitali smo vas u Fejsbuk anketi da nam opišete njihova najgora iskustva na dejtu i ovo su neki odgovori:

„Kada mi je priznao jedva da je oženjen! Prvi i poslednji sastanak.“

„Da platimo piće po pola.“

„Pa da shvatim da mi se dečko ne sviđa uopšte.“

„Pucanje farmerki hahaha.“

„Drugi dejt.“

A pogledajte i šta su nema još neke žene iz Srbije rekle na istu temu.

Bogdana 29

Bila sam u kombinaciji s likom i u toku večeri smo se našli u gradu i otišli u jedan poznati beogradski klub. Bili smo zajedno neko vreme, a onda smo se razdvojili jer je u pitanju bila rejv žurka. U nekom trenutku sam samo shvatila da ga nema nigde i do kraja večeri ga nisam videla. Ne znam šta se dogodilo i gde je ispario, ali u svakom slučaju bilo je jako kretenski i osećala sam se bezveze posle toga. Naravno nikad više nisam uzvratila poziv tom liku. E da, kasnije je pisao da je video druga i da je s njim hitno morao da ode negde.

Nevena 27

Uf, od dejtova sam odavno odustala jer sam uglavnom imala loša iskustva. Jednom sam otišla na dejt sa dečkom koji mi je delovao savršeno. Sve je bilo super, dok nismo pokrenuli priču o kućnim ljubimcima. Rekao mi je da drži pacova u sobi već godinama i da ga pušta da mu se šetka po stanu. Bukvalno sam zanemela jer su mi oni najgadnije životinje koje postoje i odmah sam krenula da zamišljam kako bi izgledala bleja kod njega. Neka hvala druže, samo se ti igraj s tvojim ljubimcem, ja ću svojim putem.

Ruslan Grigoriev / Panthermedia / Profimedia

Mia 28

Ovo je bilo pre par godina. Lik me odveo na picu na Terazijama i onda smo išli peške do keja, seli na klupicu i baš tad je krenuo vatromet. On se istripovao da je to vatromet za nas i da je sve to kao sudbinski. Mi se tu poljubimo i lik mi na kraju dejta kaže „Volim te“. Ja sam doživela fras i nakon toga sam ga „ghostovala“ ‘na maks’. Šta sam drugo mogla da uradim.

Katarina 25

Prošle godine sam se videla sa jednim dečkom, koji je došao po mene sa novim modelom mercedesa, mada ja to ne bih ni primetila da nije hvalio svoj auto, i u par navrata pričao kako je to najnoviji model, i kako mu je žao što ga je na parkingu malo udario sa zadnje strane. Čak mi je pokazao i tu ogrebotinu, a ja sam tada zapamtila registracione tablice. Dejt kao dejt, ništa specijalno, bili smo na piću, ćaskali o običnim stvarima, vratio me je kući i nakon toga smo se čuli još par puta, i to je sve. A onda, par meseci kasnije, izašla sam sa drugim dečkom koji je došao u istom tom autu, da nisam zapamtila tablice, ne bih ni znala, mada, vidim i ono ogrebotina nazad, stoji i dalje. Prosto sam morala da ga pitam nešto u vezi auta, a prvo mi je palo na pamet da ga pitam gde ga je udario. Ista priča – na parkingu. Zatim sam izmislila kako mi je njegov auto poznat, kao možda se viđao sa mojoj drugaricom, na šta je on rekao kako često pozajmljuje jednom drugaru auto kada ide da se vidi sa devojkom – taj drug je bio onaj dečko sa početka priče. Ni sa jednim se više nisam videla, a ni čula.

Dragana 36

Desio se u drugoj godini srednje što automatski daje prostora za loš dejt. Na klizalištu sam upoznala dečka, bio je fudbaler, uzeo mi je broj i pozvao me na dejt. Dogovorimo se da se nađemo na Adi, bila je zima, minus 20 bukvalno. Kad sam došla mislila sam da ćemo da prošetamo malo, pa da sednemo u neki kafić, ali ne. Mi smo sedeli na klupici dva i po sata, prsti su mi se zaledili, sve mi je bilo led ledeno. Lik verovatno nije imao pare da me negde odvede, nisam ih iskreno imala ni ja. Ali ajde, na stranu sve to, lik je meni sve vreme pričao o fudbalerima, o reprezentaciji, o Crvenoj Zvezdi. Na kraju smo se poljubili, smrdelo mu je iz usta, otišla sam kući i ne moram da pominjem da mu se nikada više nisam javila u životu.

Mila 24

Dogovorila sam se s jednim likom da odemo na piće do grada. Kad smo se našli, on me zamolio da trknemo do pošte da on uzme nešto. Uzima on neku ogromnu kutiju, ja ga pitala šta mu je to, on mi rekao da mu je mama poslala začine. Posle smo otišli u kafić, a on je vukljao tu kutiju sve vreme sa sobom. Ne znam, bio je jako čudan i bilo mi je mnogo neprijatno.

Yelizaveta Tomashevska / Alamy / Alamy / Profimedia

Staša 30

Imam loših iskustava koliko hoćeš. Više puta mi se desilo da lik nije hteo da plati piće, što me jako odbija jednostavno. Jednom sam bila na strava dejtu i otišla u sred seksa zato što nisam mogla da ga slušam kako priča neke gadosti. Bilo je toliko krindž, bukvalno sam htela da propadnem u zemlju.

Ivana 32

Upoznajem momka u jednom klubu – đuskamo, pričamo, zasmejava me, razmenjujemo Instagrame (jer to sad tako ide) i završimo druženje to veče sa čuvenim – čujemo se da pijemo kafu. Odlazimo na dejt, naručujem vino i već posle pola sata shvatam koliko je ovaj dejt pogrešan i koliko je trebalo da ostanem kući i gledam neku seriju. Lik za kojim sam poludela je držao monolog 99% vremena. Kada bih pokušala da to pretvorim u dijalog samo bi se vratio na svoju vodenicu – E a znaš kako je meni to…

Glavna tema prvog dejta – teorije zavere (da li Rokfeler pije dečiju krv da bi živeo beskonačno), feminizam nas je uništio itd.

Hajlajt dejta njegova pitanja – Kako to misliš ne želiš decu, pa imaš skoro 30 godina? Ne razumem. Čekaj, i još ne znaš da kuvaš? Javljao mi se par puta posle dejta, bukvalno nisam ni sinovala poruke, samo sam ih brisala. Naravoučenije – devojke, kada ste pijane u klubu, niste zaljubljene, nego samo pravite fikciju od random lika.

Bonus video: Tri horoskopska znaka koja će danas rizikovati sve za ljubav

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram