Slučajno je poslala poruku na pogrešan broj – i život joj se promenio iz korena

Foto: Instangram/she_plusfive

Kakva igra sudbine.

Supruga i majka šestoro dece očarala je internet nakon što je podelila slatku priču o tome kako je upoznala svog muža.

Brenda Rivera Sterns (35) iz Ohaja kaže da je pokušavala da pošalje prijatelju odlomak iz Biblije jedne večeri u oktobru 2009, ali ga je slučajno poslala svom sadašnjem mužu Isaiji Sternsu (40), koji je iz Džordžije.

Što je još čudnije, Isaija je primio poruku samo pola sata nakon što je dobio novi broj telefona.

„Pokušavala sam da pošaljem poruku starom prijatelju. Poslala sam biblijsku poruku svim svojim kontaktima, kojih u to vreme nisam imala mnogo. Možda samo deset ljudi. Nekoliko minuta kasnije, broj telefona za koji sam mislila da pripada prijatelju je odgovorio: ‘Amin za to, ko je ovo?’ Rekla sam: ‘Hej! Brenda je, znaš moju sestru. Bio si komšija moje mame.’ Broj je odgovorio i rekao: ‘Ne, nikada se nismo sreli, moje ime je Isaja Sterns’. Tako je sve počelo“, ispričala je Brenda.

Dopisivali su se, a onda i čuli telefonom. Njihovo prijateljstvo je ubrzo počelo da prerasta u romansu, ali kako je prošlo samo mesec dana nakon prvobitne poruke, Brenda je još uvek oklevala da se sretne s Isajom, pa je njena mama ponudila da ode i „proveri“ ga.

Kada se njena mama vratila sa večere, potvrdila je da su sve Brendine nade istinite, čak joj je rekla da će se udati za njega.

Ubrzo nakon što je Isaja upoznao njenu majku, par je otišao na prvi sastanak u decembru 2009. i odlučio da nastavi vezu.

Samo nekoliko meseci kasnije, verili su se; a ovog juna biće u braku 13 godina. Imaju čak šestoro dece.

Brenda na njihovu romantičnu ljubavnu priču gleda kao na nešto iz filma i nada se da će pokazati svetu da ne postoji „ispravan ili pogrešan način da upoznate nekoga“.

***

BONUS VIDEO: Prosidba na fudbalskom terenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram