Slikala sam više od 200 svadbi i ovo je najluđi raskid veridbe koji sam videla

Foto:printscreen/tiktok/@katiemeg22

"Mlada da je pozvala da sve otkaže - vesela."

Kejti Šreder, bivša fotografkinja venčanja, podelila je nedavno na TikToku neverovatnu priču o venčanju koje je otkazano samo nekoliko dana pre svečanog čina.

Naime, Kejti, koja kaže da je fotografisala više od 200 venčanja, videla je, kako kaže, sve i svašta, ali u svemu se izdvaja jedna priča koja je nadmašila sve druge.

@katiemeg22 #stitch with @villeky ♬ original sound - Katie Schroeder

Priča se desila pre desetak godina kada ju je iznenađujuće vesela mlada pozvala u utorak da otkaže njene usluge za venčanje koje je trebalo da se desi u subotu.

Kejti je tada zamolila mladu da pošalje svoj zahtev mejlom kako bi otkazivanje posla imala u pisanoj formi. I onda se desilo ono što nikako nije očekivala.

„Ljudi kada otkažu venčanje tako kratko pred rok obično su ili veoma ljuti ili veoma tužni. Ona nije bila. Bila je srećna i to je bilo čudno”, kaže Kejti koja je narednog dana dobila mejl o otkazivanju, ali od – mladoženjine tetke.

Ona je, naime, platila fotografisanje kao svadbeni poklon.

Tetka joj je rekla da je svadba otkazana jer se mlada u ponedeljak udala za nekog drugog.

Kejti nije mogla da veruje, pa je tražila da tetka potvrdi još jednom da se mlada zaista udala nekoliko dana pred svadbu za nekog drugog.

„Znam je da je ona imala 18 godina, a on je radio u vojsci, pa je bio stalno odsutan iz grada. Plan je bio da se mladoženja vrati kući na venčanje, ali je mlada u međuvremenu uplovila u drugu vezu dok on nije bio tu.“

Kao i mnogima drugima, Kejti je bilo žao mladoženje, pa je kompanija za koju je radila na kraju vratila novac dat za fotografisanje.

„Pošto sam bio u vojsci dugo godina, mogu da potvrdim da ovo nije retka pojava. To je tako tužno“, kaže neko u jednom od komentara na Kejtin video.

***

BONUS VIDEO: Kako izgleda buket od 500 evra, Kraljevski aranžman u studiju Probudi se

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram