Nova seks poza – samo za iskusne

Ljubav i seks 28. jul 202122:54 > 22:54
lockdown poza
Lockdown, Foto: Georgy Kopytin / Alamy / Alamy / Profimedia

Britanci su osmislili novi položaj u krevetu kojim će kraj odnosno karantina koji nam je svima poremetio i obeležio živote. Pozu su zato i nazvali lockdown, a inspiraciju su naši u sve većem interesovanju za BDSM, a koja u isto vreme garantuje užitak!

Interesovanje za BDSM ( bondage, discipline, submission, masochism) je prema tvrdnjama britanskih medija – tokom pandemije koronavirusa poraslo za neverovatnih 70 posto.

Da biste zauzeli ovu pozu – lezite na leđa i neka vaš partner klekne znad vas. Vi podignite noge na njegova ramena i namestite se kako vam prija.

A kako biste začinili ovaj položaj – koristite lisice ili kravatu da biste učvrstili ruke na krevetu i tako podstakli odnos dominacije i pokoravanja u vašem intimnom životu.

Lockdown poza
Lockdown poza, Foto: Oleksiy Maksymenko Photography / Alamy / Profimedia

Stavite povez ili masku preko očiju što će dodatno pojačati vaša čula i dodati neizvesnost u miks.

Ova poza u seksu je odlična i pomaže vašem partneru da pogodi G-tačku i samim tim donese talase uživanja. A idealna je i za pripremu na uključivanje više pomagala tokom seksa.

Ako ste početnik u BDSM-u važno je da prethodno odvojite vreme i porazgovarajte sa partnerom o svojim i njegovim granicama.

Mada, i bez BDSM elemenata – lockdown poza je već proglašena idealnom za ovo leto.

Bonus video: Istorijat ljubljenja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram