Seksualne radnice otkrile najtužnije želje svojih mušterija

Ljubav i seks 07. apr 202123:02 > 23:13
Foto: Shutterstock

Seksualne radnice podelile su na društvenoj mreži Redit najtužnije zahteve svojih mušterija, koji pokazuju koliko čovek može biti usamljen i žudeti za nečijim društvom i dodirom.

Neki zahtevi toliko su ih potresli da su se čak i rasplakale, a priznale su i da su tek tada postale svesne da njihov posao može za neke ljude biti i spasonosan.

„Jedan muškarac zamolio me da ga grlim dok plače. Na kraju sam i ja počela da plačem“.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Imam klijenta koji mi plaća da odlazim u posetu njegovoj majci, kako bih vijela da li je s njom sve u redu. Obično samo pričam s njom, vodim je na ručkove i pravim joj društvo. Čak i kad bi prestao da mi daje novac, mislim da bih nastavila da je obilazim“.

„Rođendani su uvek najtužniji. Pre nekoliko godina muškarac mi je platio da provedem s njim nekoliko sati jer mu je rođendan, a nije imao nikog drugog da proslavi. Najmanje što sam mogla da učinim je da odnesem tortu i poklon“.

„Jedan stariji gospodin plaćao mi je da me grli, tačnije da me ljulja u naručju dok svira muzika. Kasnije mi je priznao da je to radio s svojom suprugom pre nego što je umrla i da mu strašno nedostaje“.

„Imala sam starijeg klijenta koji je većinu vremena samo želeo društvo. Išli bismo zajedno u šoping ili restorane i gledali bismo zajedno filmove i mazili se. Pričao mi je priče o svojoj porodici i delio sa mnom svoje uspomene. Uskoro je umro i bila sam na njegovoj sahrani“.

Foto: Shutterstock

„Netko me zamolio da dođem usred noći i obećao mi da će me papreno platiti. Stigla sam tamo, a tip je samo želeo da odmori na mojim kolenima“.

„Sedeli smo na krevetu i odjednom je počeo da plače. Rekao mi je da mu je otac umro i da ne može da se nosi s tim, te da mu treba rame za plakanje“.

„Kada je tip jednom počeo da se skida ispred mene, primetila sam da nosi žensko rublje i priznao mi je da preispituje svoju seksualnost, ali da ni s kim ne može o tome da priča, pogotovo ne sa svojom ženom. Provela sam sate pričajući s njim o modi“.

„Jednom tokom večere muškarac je počeo da plače i ispričao mi da trenutno prolazi kroz težak razvod. Zvučalo je kao da još uvek voli svoju suprugu, ali ona je otišla s drugim muškarcem. Pokušala sam da ga tešim, ali nakon nekoliko nedelja sam saznala da se ubio“.

„Tip mi je rekao da bi voleo da sam mu najbolja prijateljica jer nikog drugog nema. To me pogodilo“.

 

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram