Seks na slepo – nova pikanterija na koju se lože parovi

Seks
Foto: Profimedia.rs

Novi trik kojim parovi osvežavaju svoju intimu ne podrzaumeva bliske susrete sa nepoznatim ljudima iako se zove "seks na slepo". Radi se o seksu sa partnerom dok su vam oči vezane.

Seks tokom kog ne vidite svog partnera može biti neverovatno uzbudljiv, a dodatni plus mu je to što pomaže u stvaranju još veće intimnosti i poverenja među partnerima.

Seks s povezom na očima će vas jako uzbuditi

Povez na očima sigurno nije korak prema hard-core sado mazo akciji u krevetu, ali nije ni standardan i uobičajen način na koji dugogodišnji partneri vode ljubav, prenosi hrvatska Gloria. Ako želite da unesete malo novog uzbuđenja u svoj seksualni život, a da ipak ne odete predaleko, seks s povezom na očima je prava stvar za vas.

Pročitajte još:

Oslabiće vaše unutrašnje kočnice

S povezom na očima ćete zaboraviti na svoj izraz lica dok doživljavate orgazam jer ni vi nećete moći da vidite partnerove oči. A kad jednom prestanete da brinete o takvim detaljima, kao što je to kako izgledaju vaše lice ili stomak ili grudi u nekoj pozi, zaista ćete moći skroz da se opustite, a to vodi do mnogo intenzivnijeg orgazma.

Neutralisanje jednog čula pojačava ona druga

Jednostavan dodir – njegov prst koji prelazi preko vaših grudi, se za manje od dva minuta pretvara gotovo u strujni udar, i to samo zato što ne vidite, pa ne znate šta će se desiti u kom trenutku. Kad ništa ne vidite, sve senzacije koje doživljavate, od dodira do mirisa i ukusa, postaju puno intenzivnije.

Povez na očima povećava poverenje

Činjenica da ste u situaciji u kojoj ništa ne vidite i imate povez na očima dok vaš partner kontroliše situaciju zahteva priličnu dozu poverenja. Sa svakim pokretom ćete sticati više poverenja i osećati se sigurnije i bliže, a to seks čini puno boljim – čak i onaj kad se opet budete gledali u oči.

Element iznenađenja

Kad ne znate šta se sprema, svaka sitnica će predstavljati iznenađenje. Seks s vezanim očima može biti savršena prilika da uvedete u svoju intimu stvari poput ulja, leda,… Pretvorite seks u igru, ali nemojte partneru reći šta radite ili šta ćete uzeti u ruku. Iščekivanje povećava osećaj uzbuđenja.

Povez na njegovim očima znači da vi preuzimate kontrolu

Stavite li povez na partnerove oči, to onda znači da vi upravljate situacijom, a on vam s poverenjem prepušta svoje telo. S tim poverenjem dolazi i moć, a to može biti jako uzbuđujuće, posebno za osobe koje su inače prilično inferiorne. Pokrivanje partnerovih očiju menja dinamiku među vama na vrlo seksepilan način, i mogli biste da otkrijete da vam se jako sviđa kad vi vodite glavnu reč.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram