Seks je trajao duže nego ikad, pomislila sam na najgore i bila u pravu

Foto: Instagram/pernilletorhov

Shvatila da ju je dečko prevario nakon što je dugo izdržao u krevetu.

Pernile Torhov (22) izlazila je sa svojim dečkom četiri meseca, ali je nakon njegovog kratkog boravka u Norveškoj sa prijateljima primetila iznenadnu razliku u njihovom seksualnom životu.

Bilo joj je čudno što je izdržao mnogo duže u krevetu nego obično i odmah je posumnjala da nešto nije u redu.

Nakon nedelju dana njen momak je priznao neverstvo.

„Tada sam u sebi pomislila da je to malo čudno, ali mu nisam ništa rekla“, objašnjava ona.

Pernile je ubeđivala sebe da je paranoična, ali se ispostavilo da joj je intuicija ipak nešto govorila.

@pernilletorhov_ And my gut feeling was right 🤡 #foryoupage #repost #funnyweird #boystrip ♬ original sound - szasgrandchildren

Ona je dodala: „Bila sam toliko zaljubljena u njega da mislim da sam jednostavno bila slepa.“

Nedelju dana nakon njegovog povratka, dečko joj je poslao poruku u kojoj je rekao da je spavao sa drugom ženom na putovanju.

Poruka je glasila: „Osećam se prilično loše i razočaran sam u sebe jer postoji nešto što ti nisam rekao. Jedan od prijatelja je pozvao dve devojke na naše putovanje, a ja sam na kraju spavao sa jednom od njih.“

U poruci je dalje objasnio da u početku nije bio zainteresovan za druge devojke i da im je rekao da je u vezi, ali je dodao: „Bilo je prilično očigledno da je jedna od devojki bila zaljubljena u mene“.

Rekao je: „Jedne večeri morali smo da prespavamo u vikendici u kojoj su bile samo dve spavaće sobe. Ona je spavala u mojoj sobi i tako je i bilo, ali to ionako nije izgovor. To je glupo od mene. Bio sam kukavica i čekao do sada. Boli me pomisao o tome koliko si dobra i fina prema meni, a ovo je ono što dobijaš od mene. Prilično sam razočaran u sebe jer zaista ne želim da budem takav.“

Nakon što je pročitala poruku, Pernille je bila uznemirena zbog izdaje, ali i ljuta što je njen dečko priznao sve preko „Snapchata“.

„Rekla sam mu da ovo nije nešto o čemu želim da razgovaram preko telefona i da, ako želi da se izvini, mora to da uradi licem u lice. Zatim se dovezao do mene i seli smo i razgovarali o tome“, objasnila je ona.

„U prethodnoj vezi dečko se loše ponašao prema meni i mozak mi je govorio da ostavim ovog dečka, ali moje srce je očigledno i dalje želelo da bude sa njim pošto sam se jako zaljubila u njega. Jasno sam mu rekla da će mi biti veoma teško da mu ponovo verujem i nikada neću prihvatiti njegovo izvinjenje.“

Pernile je dodala da joj je „odvratno“ što je njen dečko došao kući i imao seks sa njom odmah nakon što je bio sa devojkom na putu.

Takođe je bila iznervirana što je proveo celu nedelju pretvarajući se da je sve u redu pre nego što je priznao svoju izdaju.

Posle dužeg razgovora, Pernile je odlučila da svom dečku pruži još jednu šansu jer je on ‘sladak i fin dečko’.

Međutim, njeni prijatelji ne odobravaju njenu odluku.

„Neki od njih mu i dalje ne veruju u potpunosti posle toga. Ni ja mu ne verujem, ali radim na tome“, rekla je Pernile i dodala da njena porodica ne zna za sve što se desilo i da joj je drago zbog toga jer ne želi da misle loše o njemu sada kada su u vezi.

***

Bonus video: Čuvari plaže, nekad i sad

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram