Sa kakvim muškarcem vredi provesti ceo život

par
Kako da znaš da je on onaj pravi, Foto: Jo Kirchherr / ImageSource / Profimedia

Muškarci koji su spremni da uđu u zdravu vezu već su prošli kroz nekoliko različitih faza svog života, a otkrivamo kako da znate da li je vaš odnos za ceo život.

Kad je reč o pronalaženju istinske ljubavi, ako želite tip muškarca koji je sposoban za predanost u zdravoj vezi, morate biti sigurne da on poseduje određene osobine koje se podudaraju s vašim potrebama i definicijom dobrog čoveka.

Zapadna kultura razvila se tako da je postalo teško naći osobu koja poseduje osobine poput dobrih manira, empatije i poštovanja. Ali samo zato što se naša kultura promenila, ne znači da u stvari uopšte nema dobrih muškaraca. Evo nekoliko znakova da je baš on onaj pravi:

Ima iskustva

Muškarci koji su spremni da uđu u zdravu vezu već su prošli kroz nekoliko različitih faza svog života. Ono što je najvažnije, njihova faza „zabave i avanture“ je prošla. Nakon toga dolazi predanost.

Iskren je

Muškarci ne čine uvek pravu stvar ili čak ne znaju šta je prava stvar. Ali sve dok je iskren u vezi zaslužuje vas. Ako nešto krije, to može uništiti poverenje i imati negativan uticaj na njegov život i ljude oko njega, a samim tim i na vas.

Ne boji se predanosti

Kad većina žena čuje predanost, razmišlja o predanoj i monogamnoj vezi. Ali, to je samo vrh ledenog brega. Treba biti predan rastu, učenju i životu u svojoj svrsi. Ako nismo predani životu nikako ne možemo biti predani u vezi, prenosi Dnevniavaz.

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram