Ruska svadba koja liči na kadrove „Igre prestola“

ruski glumac svadba
Foto: Vyacheslav Prokofyev / TASS / Profimedia

Rusko-ukrajinski glumac Nikita Džigurda venčao se nedavno - ponovo -sa Marinom Anisinom, klizačicom na ledu, i to u specijalnom izdanju.

Duga seda kosa, crne naočare za sunce, kožno animal print odelo, nakit s kosturskim glavama – tako se Nikita pojavio kao mladoženja na ceremoniji u Moskvi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @daria_nepogodova_

Njegova izabranica je obukla braon haljinu sa volanima, srebrnim vezom i detaljima od tila i krzna, dok je preko ležerno ogrnula bundu.

ruski glumac svadba
Foto: Vyacheslav Prokofyev / TASS / Profimedia

Ove nijanse su se taman uklopile uz njenu vatrenu boju kose. Jedini problem su bile sandale sa ogromnom platformom.

ruski glumac svadba
Foto: Vyacheslav Prokofyev / TASS / Profimedia

S njima se Marina malo mučila dok je izlazila iz auta jer je tog dana u Moksvi bio – sneg.

Pročitajte još:

Džigurda je inače poznat po ulogama istorijskih ličnosti, ali i po upečatljivom stilu života i nastupima. Takođe, on neretko voli da opsuje u javnosti, a i objavljuje prilično komične snimke na internetu.

On i Marina su se upoznali pre više od deceniju kada su nastupali na ledu zajedno u jednom šou-programu. Venčali su se 2008. godine i dobili potom dvoje dece.

U međuvremenu su se razveli, a samo dva meseca nakon toga su se i – pomirili. Marina je tada bila trudna s trećim detetom, ali istog meseca je imala spontani pobačaj.

Sada su ponovo stali pred matičara.

Inače, Nikita očigledno voli umetnice, a i ime – Marina. Pre sadašnje supruge, prva njegova žena bila je glumica Marina Esipenko.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram