Kako je Pirs Brosnan ispao šmeker kad mu se žena ugojila

pirs brosnan žena
Foto: Pule / FlightRisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pirs Brosnan i njegova Kili Šej Smit odskaču iz holivudskih kalupa – on zavodnik, ona seksi plavuša. Ovaj Džems Bond dve decenije zna samo za nju. Iako zli jezici stalno ističu kako se, gle čuda, ugojila.

Kili Šej Smit (57), koja je novinarka, prezenterka, autorka i glumica, u braku je sa Brosnanom od 2001. godine. Otprlike sve to vreme ona trpi užasne uvrede koje mediji plasiraju o njoj. Njen višak kilograma je često glavna tema tabloida, koji se, pritom, i pitaju zašto je, pobogu, frajer poput Pirsa Brosnana u braku sa ženom koja ne nosi konfekcijski boj 34. Kroz sve to, Kili je uvek ponosno stajala uz Pirsa i on uz nju, kao najveći oslonac jedno drugome. Ne obaziru se na to šta ljudi pričaju i umesto toga oboje se na crvenom tepihu često ponašaju kao tinejdžeri koji su se tek zaljubili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by T E R E R E P O L I S (@tererepolis)

Možda ih je toliko povezalo upravo to što je Brosnan pre Kili mislio da će zauvek ostati sam. Naime, glumac je 1991. godine postao udovac, kada je njegova prva supruga Kasandra Haris preminula od raka jajnika u 39. godini. Pirs je ostao sam sa troje dece i ne krije da je to bio užasno težak period za njega. Sasvim se posvetio deci i glumi, a nova romansa mu nije bila ni na kraj pameti. A onda je, iznenada, upoznao lepu Kili na plaži u Meksiku 1994. godine.

Upravo Kili je Pirsu vratila osmeh na lice.

„Znam kako je to biti udovac, ali i kako ponovo pronaći ljubav. Uvek postoji nada, a život je prepun uspona i padova. Ali uprkos svemu, uspomena na Kasandru i njenu borbu s rakom nikada neće biti zaboravljena“, objasnio je jednom prilikom irski glumac.

Pročitajte još:

Kili i Pirs su se venčali 2001. godine u Irskoj i uskoro su dobili dva sina, Dilana i Parisa. Njihov brak je tokom svih ovih godina bio bez ikakvih javnih trzavica, ali mediji nisu mogli da ne primete kako se novinarka vremenom ugojila.

To je, iz nekog razloga, svima smetalo – osim, naravno, samom Brosnanu. On kao da je sa svakim novim kilogramom još više voleo svoju suprugu. I tako sve do danas, kada ih često možemo videti kako se ljube na plaži, grle na crvenom tepihu i bez ikavih problema razmenjuju nežnost pred fotografima.

Baš kao da hoće jasno svima da stave do znanja da su glupi što misle da bi neki kilogram više mogao da pokvali pravu ljubav.

Brosnan je verovatno jedan od retkih primera one skoro izumrle vrste – pravog muškarca, posebno u tom velikom zvezdanom svetu. On je frajer koji ženu voli zato što je voli, a ne zato što je lepa za slikanje ili odgovara standardima magazina. A očigledno voli i ona njega – sa sve stomačićem i sedama.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram