Privatna detektivka koja prati preljubnike otkrila jasne znakove prevare

prevara
Foto: Viktor Cap / Panthermedia / Profimedia

Otkriva vredne lekcije koje je naučila kroz svoj rad.

Alison Haris, 54-godišnja žena iz Engleske, kao privatna istražiteljka, između ostalog, razotkriva prevare za svoje klijente. Iz bogatog iskustva je shvatila na šta bi trebalo da obratimo pažnju ako sumnjamo da nas partner vara.

„Ako partner odjednom počne da brine o sebi više nego inače, vodi računa o tome kako izgleda, ako smrša, počne da ide u teretanu, to je jasan znak moguće prevare“, primećuje Haris.

Još jedan znak je da svuda sa sobom nosi telefon.

„To je vrlo bitan znak upozorenja – ako se ne odvaja od svog telefona. Pritom, treba paziti i na sve nove hobije koji se pojave niotkuda, posebno ako nikada ranije nije pokazivao interesovanje za to. To može biti bilo koja iznenadna promena“, kaže Haris.

Podjednako varaju i muškarci i žene

Iako na pomen prevare mnogi prvo pomisle na muža koji švrlja sa strane, Haris kaže da su je takođe angažovali muškarci koji veruju da njihove partnerke varaju. Zapravo, ona kaže da je skoro polovina njenih klijenata muškog pola, piše YourTango.

„Bolje je da se obratite nekom ako sumnjate, nego da samo sedite ili ponižavate sebe. Bolje je znati pravo stanje jer onda možete da donesete ispravnu odluku, a ne da i sebe i njega izjedate sumnjom svakodnevno“, kaže ona.

Pritom, Haris veruje da većina njenih klijenata već zna istinu o svojim partnerima koji varaju i da im je samo potrebna potvrda profesionlaca.

„Možda se klijent već suočio sa svojim partnerom koji je kazao da sve umišlja. Ja im zapravo dam konačan odgovor i oni onda mogu da pređu dalje,“ rekla je Haris.

Haris kaže da njen posao ume da bude vrlo zahtevan i da ima svakakvih ljudi, ali da je sve u svemu posao vrlo ispunjava i čini je srećnom.

Naime, ona ističe kako ne radi to što radi isključivo zbog novca, već da ljudima pruži olakšanje, da im da toliko željene odgovore, da izađu na kraj sa nečim što ih jako dugo jede.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram