Priča ćerke Suzan Sarandon o dadilji koja joj je muvala muža

Ćerka Suzan Sarandon
Foto: FilmStills.net / Film Stills / Profimedia

Eva Amuri ima 36 godina, glumica je baš kao i njena majka Suzan Sarandon. Gledali smo je u serijama "Kalifornikacija", "Kako sam upoznao vašu majku" i "Haus", a njena priča o dadilji koja joj je čuvala decu je kao scena iz neke banalne holivudske komedije.

Na svom blogu je pre nekoliko godina otkrila neprijatnu situaciju iz privatnog života. Eva je bila primorana da otpusti dve dadilje za mesec dana pošto je otkrila da je druga htela da ima seks sa njenim suprugom.

Dadilja je poslala veoma provokativnu poruku njenom suprugu Kajlu Martinu, sa kojim je bila u braku od 2011. a razveli su se prošle godine.

Eva Amuri sa bivšim mužem Foto: Astrid Stawiarz / Getty images / Profimedia

Dok je jednom Eva bila na službenom putu u Njujorku, Kajl je primio poruku od dadilje u kojoj je pisalo: „O Bože! Devojko, da li sam ti rekla koliko je vreo i seksi moj šef? Volela bih da ga izje… hahaha. Šteta, izgleda da ne voli punačke latino žene na kojima ima šta da uhvati LOL“.

Kada je Kajlu stigla poruka, pomislio je da je dadilja greškom poslala njemu, pa je očekivao sledeću u kojoj bi se izvinila, ali to nikada nije stiglo.

„Bila je to luda greška, ali i čudna jer on skoro da je nije ni viđao od kada je počela da radi. Jednim delom je mislio da je to urnebesno, ali većim se osećao neprijatno zbog nje i nije mogao da veruje da će morati da se nosi s tim da mora da priča o takvoj neprijatnosti“, rekla je Eva Amuri.

Dadilja je trebalo da je pojavi kod njih sat vremena pošto mu je poruka stigla, pa je odveo ćerku Marlou na doručak, a onda su, kada se vratio, stvari postale čudne.

„Kad je Kajl stigao kući, pogledao je kroz prozor i video je kako viri kroz zavese iz naše spavaće sobe“, piše Eva, koja je priznala da je kada je čula taj deo priče, poludela, ali da je uspela da se uzdrži.

Kajl je momentalno shvatio da je „devojka luda“, aktivirao je na telefonu aplikaciju za snimanje glasa pre nego što je ušao da se sa njom suoči. Znao je da bi mogle da se pojave dve verzije priče.

Pošto ga je „tihim i zavodljivim“ glasom pozdravila na vratima, pitao je zašto je bila u njihovoj spavaćoj sobi, na šta je ona odgovorila: „Tražila sam tebe.“ Kako je Eva napisala, dadilja je zapravo mirisala Kajlov donji veš.

Onda joj je postavio pitanje o poruci, ona se izvinila i rekla da se „samo šalila sa drugaricom i da nije mislila ništa loše“, ali Kajl joj je ispisao ček i rekao da ode.

Ćerka Suzan Sarandon
Foto: Peter Kramer / Getty images / Profimedia

„Jasno je da poruka nije bila greška. Da je bilo tako, ona bi bila ponižena, pokušavala bi očajnički da ispravi stvar. Poslala je da bi testirala da li ima prolaz kod mog muža“, zaključuje Eva.

Ćerka Suzan Sarandon
Foto: Amy Graves / Getty images / Profimedia

Samo tri nedelje pre toga Eva je morala da otpusti prvu dadilju koja joj je čuvala dete godinu i po dana, ali nije otkrila detalje zašto je do toga došlo. Napisala je samo da je „uhvatila da je neiskrena u krupnoj stvari“.

***

Bonus video: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram