Potrošila sam 90.000 evra na razvod, a onda napravila najbolju odluku u životu

Foto: Printscreen/TikTok/amesandthedudes

Mlada žena pod imenom Ames je u jednom videu otkrila da su ona i suprug potrošili bogatstvo na razvod, a onda su doneli šokantnu odluku.

„Pre razvoda smo se stalno svađali i vređali. Ne mogu verovati da smo opet zajedno i dobili smo još dva sina. Sad uživam da ga gledam kako igra fudbal s naših pet sinova dok ja spremam večeru“, kaže Ames.

„Pre pet godina sam bila samohrana majka trojice dečaka koja nije mogla da priušti ništa što nije bilo iz druge ruke, a sada pakujem poklone za koje pre nisam imala novca. Ponovo sam u braku – sa svojim bivšim mužem. Srećna sam i ponovno zaljubljena“, ispričala je na TikToku Ames.

Kaže da ih je razvod koštao oko 90.000 evra, da bi četiri godine kasnije shvatili da ipak žele da budu zajedno. Ponovno su se venčali i dobili još dvoje dece.

@amesandthedudes It was never that serious #momsoftiktok #momlife #momtok #mom #motherhood #husbandwife #husbandwifecomedy #couplescomedy #sahm #stayathomemom #itwasneverthatserious #surpriseshawty #remarried #backtogether #mommy #babyboy #couplesoftiktok #humor #funny #trending ♬ original sound - Privacynbling

Ames je otkrila da su deca bila glavni razlog zašto su odlučili da pokušaju ponovo.

„Naša deca znaju, nadam se, da iako naš prvi brak nije uspeo kako smo očekivali, da su oni razlog zašto smo odlučili da se borimo i uspemo. Verujem da će ovaj drugi pokušaj biti zauvek i da će naši sinovi o tome pričati svojoj deci jednog dana“, rekla je.

Ova mama koja na TikToku ima skoro 50.000 pratilaca redovno deli detalje iz privatnog života uključujući i romantična iznenađenja koja joj suprug priređuje, prenosi 24sata.hr.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram