Poslednja poruka voljenoj ženi – dok je umirao od korone

Foto: Facebook/Billy A. Loredo

Samo par sati pre nego što je umro od komplikacija nastalih zbog kovida 19, muškarac iz Teksasa napisao je dirljivo ljubavno pismo svojoj supruzi s kojom je bio u braku 21 godinu.

Bili Loredo (45) primljen je u bolnicu u Mekalenu u u Teksasu na Dan zahvalnosti, a dve i po nedelje kasnije preminuo je od posledica infekcije koronavirusom.

Ali neposredno pre nego što je Bili intubiran, uhvatio je trenutak da napiše mejl svojoj supruzi Sonji Kipuros.

Ovo je napisao:

„Želim da znaš da se svakodnevno mukotrpno borim za svoj život. To radim zbog tebe, da bih te ponovo video. Ti si najvažnija osoba u mom životu i nedostaješ mi svaki dan.

Pročitajte još:

Znam da nisam uvek savršen čovek kakav želim, ali dajem sve od sebe. Ti si za mene uvek bila savršena, čak i kad sam govorio da nisi i kad sam bio besan. U 99 odsto slučajeva grešim, a ti si u pravu i to volim.

Ako preživim ovo, obećavam da ću biti bolji čovek, u dobru, u životu i kao suprug. Zalužila si najbolje i ako dobijem drugu priliku to ću ti pružiti.

Ako ne uspem, želim da znaš da sam živeo sa tobom srećan, divan život i da ga nikada ne bih menjao za svo bogatstvo sveta.

Takođe želim da budeš srećna i nastaviš da živite svoj život bez mene i bez žaljenja. Imali smo naše vreme i bilo je divno. Volim te i jako mi nedostaješ. Nastaviću da se borim.

S ljubavlju, Bili“.

Njegova supruga Sonja ispričala je kako je Bili u početku imao blage simptome, ali stanje mu se onda naglo pogoršalo. Nije imao prethodnih zdravstvenih tegoba.

„Mislim da je pokušavao da mi pruži dozvolu da budem srećna bez njega. To je bilo teško pročitati. Ali on se brinuo za mene i za sve, pa nisam iznenađena što je to napisao“, rekla je Sonja o pismu.

Dodala je da sada deli pismo svog supruga kako bi drugima pokazala koliko je virus opasan.

„Budite pažljivi da se ne zarazite i da ne zarazite druge“, upozorila je.

***

Bonus video: