Šon Koneri je 45 godina voleo istu ženu

Šon Koneri
Foto: Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia

U svetu u kom veze i brakovi sve teže opstaju, par koji je ostao zajedno 45 godina deluje gotovo nadrealno. Šon Koneri i Mišelin Rokbrun Koneri su baš toliko delili i dobro i zlo.

Šon i Mišelin su se upoznali 1970. u Maroku na večeri koja je održana povodom jednog golf turnira, ali ništa nije bilo kao u filmu. Osetili su varnicu, ali su u tom trenutku oboje bili sveže razvedeni.

Zapravo Mišelin se već razvela, a Šon je privodio proces razvoda kraju. Noći kad su se upoznali ona je maštala o njemu, ali nije verovala da mogu biti zajedno. Pored Šona osetila je mir, znala je da je poseban, pa je ujutru ponovo otišla na turnir i opet ga srela.

Ipak, njihova priča je daleko od bajke. U tom periodu im je bilo teško da se viđaju, živeli su na različitim mestima. Mišelin je naime još živela sa svojom decom u severnoj Africi.

Posle tog susreta dve godine se nije dešavalo ništa, a onda je Mišelin primila poruku od Šona koji je zvao da se vide u Marbelji.

Jezička barijera im nije predstavljala problem iako on nije govorio francuski, a ona je jedva natucala engleski. Zato su naučili da komuniciraju na svoj način, ljubavnim jezikom.

Godine 1975. su razmenili zavete i obe’ali se jedno drugom, a tek 1990. su počeli zajedno da žive na Bahamima.

Kada su se napokon spojili, više se nisu razdvajali narednih 45 godina.

Šon Koneri
Foto: David Cheskin / PA Images / Profimedia

„Mišelin je neverovatna žena. Ona je ljubav mog života“, rekao je jednom prilikom glumac.

Šon Koneri je preminuo u u 91. godini na Bahamima, posle kraće bolesti, mirno i u snu.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram