Poslala sam dečka u apoteku i kad se vratio ostavila sam ga zbog užasnog gesta

Foto:tiktok/@jackieli852

A bili su u vezi četiri godine.

Devojka koja se zove Džeki Li je otkrila da joj je bivši dečko jednom naplatio lekove koje je tražila od njega jer je bila bolesna.

Džeki je na TikToku rekla da su njen bivši partner i ona bili u vezi četiri godine, sve do trenutka kada joj je tražio da mu vrati sedam dolara za lek za prehladu koji joj je kupio.

U video snimku koji je postao viralan, Džeki je objasnila da je bila šokirana zbog tog zahteva i objasnila da od tada pristaje na veze samo sa muškarcima koji nisu opsednuti svakim centom koji potroše jedno na drugo.

@jackieli852 red flags while dating #datingadviceforwomen ♬ original sound - jackieli852

„Mislim da mi je draža veza u kojoj smo u fazonu ‘Hej, ja ću ovo, ti ćeš ono sledeći put’, u kojoj ne vodimo računa o našim troškovima, dolar po dolar“, objasnila je ona.

Ljudi su bili šokirani njenom pričom, a mnogi su rekli da lek donose besplatno i ljudima koje površno poznaju, a kamoli svojim partnerima.

„Učinio bih to za kolegu bez traženja nadoknade. Bukvalno kada me neko zove sa posla, pitam da li mu treba nešto“, piše jedan Džekin pratilac, „Kupio bih lek za prehladu, besplatno, čak i za čoveka kog jedva poznajem“, napisao je drugi. 

*

Bonus video: Vežbe za zadnjicu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram