Počelo je tepanjem: Ostavila sam muža zbog grozne stvari

Par
Foto: Mikhail Tereshchenko / TASS / Profimedia

Jedna korisnica je potražila savet od korisnika Redita da li da se razvede od svog muža. Razlog za misao o razvodu pomalo je neuobičajen, ali ne možemo da je ne razumemo. Naime, njen suprug priča i ponaša se kao dete, što je njoj postalo neprihvatljivo i potpuno neprivlačno.

Na početku ispovesti koju je podelila na Reditu žena piše:

„Svi prolazimo kroz različite faze i usvajamo bezvezne navike, a ponekad nam samo trebaju naši voljeni da nam ukažu kada da navika postane vrlo iritantna i negativna. U poslednjih godinu dana, moj muž je stekao naviku da priča kao beba. U početku je to bilo smešno, ali je brzo prešlo u neprijatno, jezivo ponašanje“, tvrdi autorka objave.

Kaže da su to u početku bili bezazleni nazivi kojima mi svi ponekad tepamo voljenim osobama – kuco, maco, cico, slatkice, dušo. Ipak, počelo je da joj smeta nakon što su ovi slatki nadimci prerasli u eufemizovane nazive za polne organe.

„Ne mogu ovo dovoljno da naglasim: nije simpatično ili seksi da moj muž priča o mojim grudima i svom polnom organu kao dete. Nismo imali seks šest meseci jer on nije mogao da prestane da naziva moje dojke ‘sisicama’, od čega mi je bilo muka“, nastavlja ona.

„Ne znam odakle je došlo. Ne znam zašto to radi. Konačno sam shvatila da mi je dosta nakon što smo otišli u kupovinu namirnica. Sve je izgledalo normalno i u redu dok nije počeo da dahće kao dete, otrčao do odeljenja za sladoled počeo da viče – svadoved, hoću svadoved! Bila sam skamenjena, ljudi su zurili u nas oboje. On je nastavio da se tako ponaša i samo sam mu rekla – ili pričaj sa mnom kao odrasla osoba, ili ja odlazim. Nije me razumeo, tako da sm rekla – j*****, napustila prodavnicu i ostavila ga jer više nisam mogla da ga pogledam“, dodaje.

Korisnica na Reditu pitala se da li je ovo adekvatan razlog da napusti muža. Da li je vama ovakvo ponašanje neprihvatljivo, bizarno i vredno raskida?

Bonus video: Prosidba na fudbalskom terenu

*

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram