Platila je 10.000 ljubavnog trenera. Zahvaljujući ovim savetima sad je udata za milionera

Foto:Screenshot/TikTok/daphnunez

Koliko je teško ženama da budu samo žene?

Zamislite ovo: išli ste kod nebrojeno mnogo ljubavnih terapeuta i savetnika, ali nijedan od njihovih saveta vas nije doveo do uspešne veze. Nakon što ste potrošili hiljade evra, konačno ste pronašli onog pravog, od kojeg dobijate neprocenjvh savet koji ste godinama tražili.

Ovo se dogodilo prijateljici Dafne Nunjez, koja na svom TikTok nalogu sa skoro 90.000 pratilaca, besplatno otkriva tajnu uz pomoć koje možete ostvariti vezu o kakvoj ste maštali.

Da biste bolje razumeli situaciju, njena drugarica je bila skoro celu deceniju sama, a danas je udata za multimilionera koji je ljubav njenog života i koji je tretira kao kraljicu.

Savet od 10.000 dolara

Nakon što je potrošila 10.000 dolara na ljubavne terapeute, Dafnina prijateljica je otkrila zlatno pravilo za pronalaženje savršenog partnera.

Dakle, tajna koju svi terapeuti nisu uspeli da sroče glasi – izlazite samo sa muškarcima koji vas stavljaju u vašu žensku energiju.

Odnosno, ona objašnjava da su žene često u svojoj muškoj energiji. Na primer, rade dva posla, imaju sopstveni biznis i svakodnevno se bore protiv „puzavaca“, tako da su po ceo dan u muškoj energiji. Ali na kraju dana, kada odu na piće ili večeru, žele osobu uz koju će moći da istaknu prirodnu žensku energiju.

Nunjez je predstavila nekoliko pravila kojih treba da se pridržavate na dejtu, uključujući omogućavanje da se muškarac pobrine za planiranje sastanka, prevoz, odabir restorana, naručivanje hrane za vas, posluživanje i sečenje hrane.

U suštini, sve što ne zahteva od žene da donese odluku, a pošto on vodi i preuzima kontrolu tokom sastanka, dozvoljavate mu da bude u svojoj muškoj energiji.

„Vi zauzimate najbolje sedište, posmatrate i dopuštate mu da se prema vama ophodi najbolje što može“, objašnjava Nunjez. „Ta promena omogućava vašem partneru da se oseća samopouzdano i da se pokaže u svom najboljem izdanju.“

Sama Dafne je primenila ovo pravilo i tvrdi da je ono promenilo njeno iskustvo. „Verujte mi, dejtovi će biti sve bolji i bolji“, uverava ona. „Najbolje karte na utakmicama, privatni avioni, svejedno.“

Kako on da bira moju hranu?

Njen savet je izazvao pomešana osećanja.

„Pronašla sam partnera koji me stavlja u žensku energiju i tretira na ovaj način!“ dodala je jedna od sabornica, „100% se slažem. Moj verenik je ovakav. On je prvi momak sa kojim sam izlazila, a da sam bila u ženskoj energiji“, napisala je druga.

Međutim, drugi nisu bili toliko sigurni da li mogu da poslušaju sve savete. „Može da uradi sve ovo osim da naruči hranu umesto mene“, prokomentarisala je jedna od korsnica TikToka.

Na šta je Nunjez odgovorila u naknadnom videu. „To je jedan obrok u tvom danu, i nije do kraja života“, istakla je.

Prema Dafne, ako dozvolite svom partneru da radi stvari, kao što je sečenje hrane, možete naučiti mnogo o njemu i njegovim namerama. „U početnim fazama, zaista je važno videti kako će se muškarac pokazati.“

Ako se interesuje šta volite da jedete ili koju hranu ne konzumirate, to je dobar znak. Ali ako naruči bez prethodnog interesovanja za vaše želje, to pokazuje da mu vaše zadovoljstvo nije dovoljno važno. Takođe, možete proveriti da li imate sličan ukus.

„Ovo su sve samo mali nagoveštaji koji će vam otkriti da li je ovaj tip čovek za vas“, rekkla je Nunjez. „I ne radi se nužno o hrani. Radi se o tome kako on tretira vas i vaše potrebe“

Neka razmišlja o vama

U trećem videu, Nunjez je podelila još jedno pravilo koje je njena prijateljica platila 10.000 dolara. Ona kaže: „Dozvolite mu da vas viđa samo jednom nedeljno najmanje dva meseca.“

„Stvarno je važno da postavite određeni ritam, jer muškarci se vremenom vezuju“, tvrdi Nunjez. Ako na prvom dejtu muškarac kaže da želi da vas vidi već u narednih par dana, čak i ako ste slobodni, recite da već imate nešto isplanirano i umesto toga dogovorite nešto za sledeću nedelju.

Ovaj potez stvara misteriju i ostavlja ga da razmišlja o vama i da želi više.

@daphnunez Replying to @Creighton _xo $10k but everything she teaches works #datingadviceforwomen #datingtips #feminineenergy ♬ original sound – Daphne

Iz sličnog razloga, ona preporučuje da ne dozvolite muškarcu da vas prati na društvenim mrežama. „Ne želite da on vidi vaše storije“, rekla je. „Želite da sedi kod kuće i pita se: „Šta ona radi danas? Šta radi večeras? Da li je sa drugim muškarcem?“

Iako ovaj savet deluje pomalo nekonvencionalno, nikada ne znate šta bi moglo da funkcioniše, a zasigurno imamo jedan uspešan primer.

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram