Pitali smo žene iz Srbije koje su najgore prevare koje su doživele

Foto: Credit line: Martin Barraud / Caia Image / Profimedia

Preko Fejsbuka je saznala da njen muž živi dvostruki život.

Ljudi varaju i tu nije ništa novo. Neke prevare bole više, od nekih se oporavljamo duže, neke zaboravimo čim ostavimo partnera. Danas pričamo o najgorim prevarama koje su iskusile žene u Srbiji.

„Meni se u prethodnoj vezi desilo da upoznam ‘drugaricu’ svoga dečka odnosno on je tako predstavio kao drugaricu sa fakulteta. Sedeli smo jedno veče, bilo je neko društvo kod njega i tada sam je prvi put videla, a onda sam ubrzo saznala da je to devojka sa kojom me je varao neko vreme. Zamislite upoznao me je sa devojom s kojom me vara“, rekla je Ivana.

„U njegovom kupatilu sam pronašla uloške koji nisu bili moji. Nisam dramila, samo sam počela krišom da mu uzimam telefon. Ubrzo sam primetila da u njegovom životu postoji puno devojčica sa kojima se viđa, a da sam ja devojka za pokazivanje. Slomila sam se“, kaže Olivera.

„Varao me je sa prvom komšinicom. Godinama“, rekla je Sanja.

„Bili smo vereni i za mesec dana je trebalo da počnemo da živimo zajedno, a onda je došao jednog dana i rekao mi da me više ne voli i da ima novu devojku koja je trudna“, rekla je Nevena.

„Živeo je u inostranstvu kako bi više zaradio i omogućio meni i deci bolje uslove za život, a zapravo je tamo imao drugu ženu s kojom je živeo“, kaže Buba.

„Bivši muž me je varao s njegovom najboljom drugaricom. Ta devojka je bila i moja dobra drugarica“, kaže Slađa.

„Ubedljivo najgora prevara koju sam doživela priredili su mi tadašnji dečko i rođena sestra. Bili su zajedno mesec dana, a onda smo jedan dan otišli na kafu i tad su mi priznali“, rekla je Biljana.

„Ostavio me je na njegov rođendan pod izgovorm da više ne može, a onda sam videla nepoznatu devojku koju grli i koja mu daje poklom. To je najgore iskustvo koje sam doživela, čak je i uzeo moj poklon“, kaže Tanja.

„Godinam sam mislila kako radi u kladionici, a on je bio kod druge žene po osam sati dnevno. Planirali smo bebu i zajednički život“, kaže Marijana.

„Saznala sam da živi dvostruki život. U Beogradu deca i ja, u Novom Sadu druga žena i beba. Preko Fejsbuka sam videla. Kucala sam njegovo ime i prezime kada mi je izašao profil nepoznate žene sa profilnom slikom nje u zadrljaju mog muža, čak je dodala pored svog naše prezime“, rekla je Ana.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram