Kum mog verenika mi je izjavio ljubav na našem venčanju i desilo se čudo

Foto: Printscreen/TikTok/desiree.white

"Kada mi je izjavio ljubav, mislila sam da je samo pijan."

Da li možete da zamislite venčanje na kom kum „ukrade“ mladu mladoženji?

To se desilo Desiri Vajt (32), koja se razvela od supruga kako bi se udala za svog dugogodišnjeg prijatelja i kuma Brajanta, nakon što joj je priznao svoju beskrajnu ljubav na njenom venčanju, piše NY Post.

Desiri je priznala da je bila zbunjena Brajantovim priznanjem, najviše zbog toga što njihovo dugogodišnje prijateljstvo nikada nije krenulo ni u kakvom drugom smeru.

„Brajant i moj bivši suprug postali su najbolji prijatelji kada su se upoznali i sve su radili zajedno. Ja sam njemu stalno nameštala dejtove i bila sam na nekim dvostrukim dejtovima s njim. Nikada mi nije palo na pamet da imamo nešto više od prijateljstva“, rekla je, insistirajući na tome da nije gajila nikakve emocije prema svom sadašnjem suprugu tokom godina u kojima su se družili.

Te iste večeri venčanja, Desiri je zaplesala s Brajantom. Dok su plesali, Brajant ju je pitao zašto mu nikada nije dala priliku, ali ona je tada mislila da se samo napio i da nije znao šta govori.

Međutim kada je njen brak nakon godinu dana počeo polako da se raspada jer je njen muž usvojio potpuno drugačije navike, njen odnos s Brajantom je iz prijateljskog prešao u ljubavni.

„Kada smo bivši i ja prekinuli i razveli se, pala sam u depresiju i zatvorila sam se od svih. Brajant mi nije dao da se maknem od njega. Stalno je bio uz mene i tešio me, a u jednom trenutku me, na moje veliko iznenađenje i poljubio. Kada me je poljubio, nisam se izmakla, a onda sam mu uzvratila. Bila sam šokirana što je to bio dobar poljubac. Osećala sam se dobro i prirodno“, ispričala je.

@desiree.white We still makes fun of him for it #husbandwife #husbandandwife #husbandwifecomedy #comedy #couplescomedy #marriage #crazy #marriagehumor #fypシ #foryouu ♬ Crazy - Patsy Cline

Nakon godinu dana njihove veze zatrudnela je s njihovim prvim sinom, koji sada ima devet godina, a par se venčao 2012. Danas imaju četvero dece i vrlo su srećni, prenosi večernji.hr.

***

BONUS VIDEO: Prosidba na fudbalskom terenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram