Pitali smo muškarce da li vole kad ih devojke muvaju

Devojka
Foto: Marina Bakush / Alamy / Alamy / Profimedia

Šta se desi kad preuzmemo inicijativu?

„Moram da priznam da više volim ja da muvam devojke. Nekako se osećam dobro jer mislim da je to taj neki muški zadatak. Mada ok mi je i da mi neka priđe“, rekao nam je Nenad (30).

„Iskreno prija mi da me neka devojka muva i juri. Upornost se često isplati. Tako vidim kako je mojim ženskim drugaricama kad ih spopadaju momci“, kaže Marko (24).

Žene s druge strane kažu da je ponekad dovoljno samo udeliti kompliment.

„Mislim da muškarci ne primaju dovoljno komplimenata i  nisu naviknuti da im se govore lepe i pohvalne stvari. Jednom prilikom sam pohvalila parfem mog kolege, nisam mislila da ga muvam, samo mi se svideo parfem. Nisam mogla da ga se otarasim tri meseca“, kaže Nevena (29).

Komplimenti zaista često umeju da zbune muškarce.

„Jednom mi je devojka rekla da joj se sviđam, nisam umeo da odgovorim, totalno sam zaglupeo, ali je dobar osećaj“, navodi Nikola (23).

A da ima i onih koji koji su davno prepustili podijum devojkama svedoči jedan Jovan.

„Ne mogu više da muvam devojke, toliko sam korpi popio, nemam ni vremena ni živaca, hvala bogu da je došlo vreme i ovaj 21. vek pa da sad i one mogu da preuzmu inicijativu. Mnogo sam opušteniji od kad više ne razmišljam o tome, kojoj se sviđam nek izvoli.“

Milica i Marija su podeljenog mišljenja.

„Ako mi se neki tip sviđa da ne mogu da izdržim, naravno da priđem, pa šta bude, lakše mi je i da me odbije nego da se mislim šta bi moglo da bude i da čekam da se on ohrabri da priđe, ako uopšte i hoće da priđe“, kaže Milica.

„Ne pada mi na pamet, najbolje još i da prilazim, kao da mi nije dovoljno to što sve drugo moram da radim, neka bude nešto i na njima, pa neka istrpe malo i odbijanja i mi trpimo svašta“, rekla nam je Marija.

Miloš (36) nam je otkrio da voli žene koje znaju šta hoće i to ne kriju.

„Meni je moja žena prišla pre 10 godina i evo kao što vidiš to je rezultiralo brakom, žene koje znaju šta hoće uglavnom ne prezaju ni od čega da to dobiju“ zaključuje on.

***

Bonus video: Muške simpatije iz mladosti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram