Pamela se udala šesti put – i to u gumenim čizmama

Pamela Anderson
Foto: ISP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Pamela Anderson iznenadila je nedavno svoje obožavaoce objavom da se ponovo udala. I to nije sve! Obuća koju je izabrala za "šesta sreća" oduševila je sve žene koje svoj poseban dan ne zamišljaju kao viziju u belom i na visokim štiklama.

Uprkos svim ljubavnim krahovima kroz koja je prošla, Pamela nikad nije izgubila veru u ono – srećni do kraja života, pa se po šesti put obavezala na večnu ljubav, ovoga puta svom telohranitelju Denu Hejhurstu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heather Ross (@naturaleclectic)


Iako je pre svega godinu dana okončala brak, koji je trajao samo 12 dana, ni to je nije pokolebalo da s optimizmom gleda na novu ljubavnu mogućnost, pa se vrlo brzo odlučila na novi brak. Za svog telohranitelja udala se krajem decembra, a odluku su doneli tokom karantina.

Pročitajte još:

„Upravo sam tamo gde treba da budem, u naručju muškarca koji me voli“, rekla je Pamela.

Par se venčao u njenoj rodnoj Kanadi, a zbog uslova koje je svetu nametnula pandemija, na svadbi nije bilo mnogo zvanica. Što se tiče stajlinga, uz raskošnu venčanicu i Valentinov veo, mlada je na nogama imala nešto sasvim suprotno od onoga što viđamo po svadbama. Za razliku od elegantnih štikli, ona je obula – gumene čizme. Tu fotografiju u čuvenim hantericama rado je podelila sa fanovima.

Pamela i njen dragi venčali su se na njenom imanju kod Vankuvera, gde se ona u leto 2019. preselila nakon renoviranja. Inače, ti radovi su je koštali čak milion dolara.


Glumica, slavna po svojim oblinama i atraktivnom izgledu koji je osvajao 90-ih godina, najavila je da je odlučila da se povuče s društvenih mreža, kao i da je jučerašnja objava o braku ujedno i njena poslednja.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram