Ovog leta pozovi bivše

Anđelina Džoli, Džoni Li Miler
Foto: DIGGZY / JESAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ukoliko ste unesrećeni bivši koji se i dalje nada pomirenju, vesti iz Holivuda ovog leta sigurno vam ulivaju nadu. Međutim, ako ste se jedva rešili "bede", verovatno se krstite. Sudeći po poznatim ličnostima, dejting trend kojem su se mnogi priklonili je jednostavan - pozovi bivšeg.

Sa bivšima nikada nije zapravo gotovo, pokazuju nam holivudske zvezde ove godine.

Da li ih je karantin naterao da konačno sednu i preispitaju svoje odluke, ili je to bilo shvatanje o prolaznosti života koje je donela pandemija koronavirusa?

Šta god da je razlog, zvezde poput Dženifer Lopez i Anđeline Džoli odjednom su, na iznenađenje javnosti, odlučile da pokucaju na vrata svojih starih ljubavi.

Međutim, da li je ikada dobra ideja pozvati ponovo bivšeg? Izgleda da je presudno to kakve su okolnosti bile dok ste bili zajedno. I Anđa i Džej Lo su obnovile veze s muškarcima sa kojima su izlazile dok su bile jako „mlade i brze“.

Stara lica mogu vratiti sećanja na rolerkoster emocija koji se doživljava samo na početku veze. Ko ne bi ponovo želeo da oseti leptiriće u stomaku i smejanje bez ikakvog razloga, dugo zurenje u oči i dramatične izjave ljubavi?

Još ako je to osoba koja je već „proverena“, uživajte u vožnji dok se ne vrate sva ona „truckanja“ zbog kojih ste prvi put pobegli glavom bez obzira. Ili je pobegao on.

Podsetimo se ljubavnih priča koje su se opet rasplamsale.

Benifer ponovo žari i pali

Nedavno je par koji nas je vratio u 2002. godinu konačno uslikan kako se ljubi. Oboje su nedavno izašli iz dugih veza. Aflek je raskinuo sa Anom de Armas, a Lopez sa Aleksom Rodrigezom.

Upoznali su se daleke 2002. godine na snimanju filma „Gigli“, koji ih je zbližio. Njih dvoje su glumili gangstere koji se zaljube jedno u drugo dok pokušavaju otmicu muškarca. U novembru te godine je već pala prosidba – Dženifer je ponosno nosila dijamantski prsten koji joj je Ben stavio na ruku. On se pojavio i u sportu za megahit „Jenny from the block“.

Venčanje je bilo zakazano za septembar 2003. godine, a Lopez je najavila da će promeniti ime u Dženifer Aflek nakon venčanja. Međutim, nikada nisu stigli do oltara, otkazavši sve samo nekoliko dana pre ceremonije zbog „prekomerne medijske pažnje“.

Sada daju svojoj ljubavi još jednu šansu, a već se piše kako Dženiferina mama obožava Bena i kako su godinama bili u kontaktu.

S flašom vina na staru adresu

Anđelina sledi Dženifer u ludim emotivnim odlukama. Glumica je viđena kako u petak veče stiže u stambenu zgradu svog bivšeg supruga Džonija Li Milera noseći samo torbicu Louis Vuitton i skupu bocu vina Peter Michael. Izašla je tri sata kasnije, a vratila se sledećeg jutra.

Miler i Džoli imaju više od dve decenije zajedničke istorije. Nakon uloga u filmu „Hakeri“ iz 1995. godine, njih dvoje su se brzo zaljubili i venčali u martu 1996.

Njihovo brzo venčanje dospelo je na naslovnice nakon što je otkriveno da je Džoli, tada stara samo 20 godina, koristila sopstvenu krv kako bi napišite ime britanskog glumca na poleđini bele košulje koju je od njega pozajmila za svadbu.

Brak nije dugo trajao, pa se par razdvojio u septembru 1997. godine. Zvanično su podneli zahtev za razvod početkom 1999. Anđa je više puta u javnosti izrazila žaljenje zbog propasti braka.

„Džoni i ja se nikada nismo svađali i nikada nismo jedno drugo povredili. Zaista sam želela da mu budem žena. Zaista sam želela da se posvetim “, rekla je, a uz to je razvod nazvala „najglupljom stvari koju je uradila“.

Ipak, ona je imala još dva braka u međuvremenu, a on jedan – ali je trajao 10 godina. Sada su oboje sami, pa je očigledno bilo pravo vreme da se prisete svoje turbulentne ljubavi.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram