Najgori poklon koji je muškarac dobio za Dan zaljubljenih

Foto:Screenshot/TikTok/gr93la

Dan zaljubljenih je savršena prilika da partneru darujete neki mali znak pažnje. Međutim, samo će oni najsuroviji izabrati baš ovaj datum za brutalnu osvetu za sve što im smeta u vezi ili braku. Pronašli smo najgori poklon za "praznik ljubavi", koji je dobio jedan muškarac.

Korisnica TikToka u snimku je otkrila kako je suprugu darovala verovatno najgori poklon za Dan zaljubljenih svih vremena – paketić sa fotografijama svih žena koje je lajkovao na Instagramu.

„Poklonila sam mužu ovu slatku malu kutijicu i ispunila je slikama svih devojki koje su mu se svidele na Instagramu. Nadam se da će mu se svideti“, kaže žena po imenu Glorija u snimku.

Foto:Screenshot/TikTok/gr93la

Fotografije su zalepljene na male drvene štapiće i koji su postavljeni uspravno na kutiji –  baš kao mini prikaz svega za šta je njen muž „kriv“.

Pročitajte još:

Njen video je pregledan čak 460.000 puta.

„Meni bi bila potrebna veća kutija“, komentarisala je druga žena ispod snimka.

A dok se na Zapadu slavi Sveti Valentin, Srbi su pronašli način da pomire večnu debatu – da li je danas Dan zaljubljenih ili Sveti Trifun. Jer, umesto rasprave koja se ponavlja iz godine u godinu, konačno smo shvatili da “Trifun može da se zaljubi, a Valentin da se napije”.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram