Urnebesan vodič za muvanje Sandre Silađev: On lajk, ja lajk

Foto:Screenshot/Youtube/Sandra Siladjev

Tehnologija je promenila svaki aspekt našeg života, pa i način na koji se muvamo. Flert se odavno izmestio u virtuelni svet, a naša komičarka je kratkim skečom najbolje dočarala kako to izgleda.

Bilo da slavite Dan zaljubljenih ili Svetog Trifuna, ukoliko ste danas pored osobe koju volite, imate sreće. A ukoliko ste sami, možda imate simpatiju na čiji Instagram baš danas često ulazite.

Pročitajte još:

Niste jedini – ova društvena mreža je za muvanje danas presudna.

Pored aplikacija za upoznavanje, inboks Instagrama je postao glavno mesto za flert, a upravo nekom slatkom porukom danas počinju mnoge veze.

Sandra Silađev, naša popularna komičarka, kratkim skečom je opisala kako mnoga muvanja danas počinju – beskrajnom igrom lajkovanja, gledanja storija, dok se neko ne usudi da svojoj simpatiji pošalje i poruku.

Pogledajte:

Sandra često na urnebesan način parodira mnoge fenomene današnjih veza, prijateljstava, roditeljstva – a uvek nas slatko nasmeje.

Ako i vi sa nekim trenutno igrate igru lajkovanja, možda baš danas treba da napravite prvi korak – onda ćete možda u budućnosti imati romantičnu priču da ste počeli da se muvate baš na Dan zaljubljenih.

Nekada je ljubav počinjala prvim pogledom ili osmehom, danas češće počinje prvim lajkom. U tome nema ničega lošeg – važno je da se volimo.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram