Muški gestovi koji jasno govore „volim te“

Ljubav i seks 02. jun 202117:36 > 22:20
romantični par
Foto: Shutterstock

Reči su lepe, ali dela su ipak važnija od njih, čak i kada su u pitanju dve čarobne reči – "volim te". Ovi potezi i gestovi znače nam više od njih.

1. Ostaje uz vas kada ste bolesni

Ne beži iz kuće kod prvog znaka prehlade i gripa u strahu da će se i on zaraziti. Umesto toga kuva vam čaj ili supu i radi sve što je u njegovoj moći kako bi vam bilo bolje i kako biste što pre ozdravili, a piše portal Zadovoljna.hr.

2. Obraća pažnju na vaše interese

Možda mu odlazak na izložbu nije najzabavnija stvar na svetu, ali rado će vam ispuniti želju i pogledati je s vama jer zna da vi uživate u tome. To znači da ćete vi sledeći put s njim deliti zadovoljstvo gledanja nekog akcionog filma ili  utakmice. Upravo je to jedna od tajni uspešne veze – zajedničko uživanje u „pojedinačnim“ interesima.

POGLEDAJTE JOŠ:

3. Ponaša se isto kada je nasamo s vama ili u društvu

Žene su često svedoci neočekivanih promena u ponašanju svog partnera kada su u blizini njegovi prijatelji ili porodica. Najednom se ponaša nedostupno, zanemaruje vas ili baca neukusne šale na vaš račun, a čim se sklonite od drugih ljudi, postaje manji od makova zrna. Pravi muškarac uvek je isti, bez obzira na to jeste li sami ili u društvu. Nema „različite“ ličnosti za druge ljude i prilike.

4. Dodiri i nežnosti za njega nisu samo uvod u seks

Nakon dugog i napornog dana ponekad nam samo treba topli zagrljaj, češkanje po leđima i sve druge male nežnosti bez kojih ne možemo. Muškarac koji zna da ih pruži bez očekivanja strastvenih intimnih trenutaka zarobiće žensko srce.

5. Ne odbija druženja s vašim prijateljima i podstiče susrete sa svojim društvom

Osećaj da vas partner skriva od svojih prijatelja ili izbegava vaše, dugoročno može naneti štetu vezi, jer stvara osećaj da niste dovoljno dobri.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram