Muškarac sa najviše lajkova na Tinderu

Tinder
Foto: Luxio / Alamy / Alamy / Profimedia

Stefan Pjer Tomlin dobio je nadimak "Mister Tinder" - jer je muškarac sa najviše lajkova na toj aplikaciji za upoznavanje. Čak 15.000 Britanki smatrale su da je Stefan zgodan i prevukle su na desno kada su naišle na njegov profil na Tinderu.

Za pet godina, koliko ima profil na Tinderu, Stefan je otišao samo na 15 sastanaka, a uplovio je u vezu sa četiri devojke. On se inače bavi modelingom.

Sada se skrasio sa manekenkom Egle Damulite, koju je ipak upoznao u „stvarnom životu“ tokom pandemije – ali želi da podeli svoje Tinder savete.

Foto: MATRIXPICTURES.CO.UK / Matrix / Profimedia

Pre svega, Stefan savetuje svim samicima da isprobaju aplikacije za upoznavanje.

„To je odličan način da razgovarate sa mnogim ljudima i daje vam prednost“, rekao je on.

Kao prvu rečenicu kojom se javlja nekoj devojci uvek je birao kompliment, recimo napisao bi: „previše si dobra za ovu aplikaciju, šta ćeš ti ovde“. Takođe je otkrio da su mu odbojne osobe koje koriste previše filtera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??????-?????? ™ (@itsstefan)

„Kada kreirate profil, pobrinite se da imate odličnu prvu fotografiju – sa dobrim osvetljenjem i šarenom pozadinom. Onda neka opis profila bude nešto duhovito i dovitljivo, ali neka bude kratko. Mislim da sam skupio toliko lajkova jer sam imao zabavnu biografiju i dobre fotografije. Definitivno mi je pomoglo to što sam model“, kaže on.

Pročitajte još:

Savetuje i da razgovor sa onima sa kojima se „poklopite“ vodite van Tindera – jer su onda ljudi mnogo iskreniji. Uvek bi pre viđanja uživo imao i video poziv sa osobom, kako bi se uverio da profil nije lažan.

Takođe podržava seks na prvom sastanku.

„Ako vam se neko sviđa i osećate tu hemiju, zašto da ne“, kaže Stefan.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram