„Ovaj može, ovaj seljak“: Baka Dragica na Tinderu je urnebes

Foto: Instagram/marko_marijokovic

Baka Dragica je zahvaljujući unuku Marku Marijokoviću postala zvezda društvenih mreža. Spontana, direktna i bez dlake na jeziku na Instagramu svog unuka okupila je 199.000 pratilaca, a dobila je i svoj Jutjub kanal.

U jednom od tih urnebesnih videa baka Dragica, koja ima 69 godina, prvi put koristi Tinder. Marko joj je napravio nalog da bi „mogla da se zabavlja dok deda nije tu“. Onda joj je objasnio šta na Tinderu znači svajp levo, a šta desno.

Dragici se na početku niko ne sviđa, ali zastane da razmisli kad vidi fotku muškarca u dobrom autu.

Pročitajte još:

„Proradili sponzorski geni mladosti“, šali se Marko.

„Ovaj može da prođe, ovaj ne može, ovaj je seljak…“, svajpuje Dragica koja u jednom trenutku nailazi na muškarca s mornarskom kapom i kaže – ovaj mornar da me vozi na brod.

Unuk je pomalo iznenađen koliko je baka izbriljiva, na šta mu ona uzvraća: „Šta si ti mislio, da je skupljam svako đubre?“

 

Kad na kraju sazna da je možda našla već 15 „momaka“ Dragica se predomisli, kaže da neće to i pita može li da ga ugasi. Bakin zaključak na kraju je da joj se Tinder ipak ne dopada jer „kako ti znaš ko je on“, a onda stiže i urnebesni finiš – „ja nemam vremena ni leba da jem a kamoli da se dopisujem.“

 

*

Bonus video

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram