Muškarac s poternice zaludeo žene

Foto:printscreen/facebook.com/victoriapolice

Australijska policija objavila je poternicu na Fejsbuku, a sudeći po komentarima žena, traženog bi pre izvele na dejt, nego što bi ga prijavile policiji.

Policija je zatražila pomoć u pronalaženju 28-godišnjeg Džesa Mabilie, kojeg traži zbog kršenja sudskih naloga.

„Mabilia je visok približno 185 cm, srednje je građe, plavih očiju i tamne kose“, dali su opis.

Da je ovakav muškarac izuzetno tražen i iz drugih razloga, mogli su da zaključe po komentarima žena na njegovu fotografiju.

 

Jess is wanted on warrant for contravening court orders.

The 28-year-old is known to frequent the Mornington Peninsula, Frankston, Bass Coast and Geelong areas.

? Crime Stoppers on 1800 333 000

Posted by Victoria Police on Wednesday, 6 January 2021

„Nadam se da ću ga pronaći na Tinderu pre policije“, prokomentarisala je jedna korisnica Fejsa. Druga ga je „optužila“ za „provalu u srca singl mama“, treća mu je ponudila skrovište…

Pročitajte još:

I u tom pravcu ide više od sedam hiljada komentara na fotografiju „macana“ s poternice. Čak i muškarci se pitaju da li je u pitanju poternica ili reklama za Calvin Klein. Mediji ga, naravno, porede s Džeremijem Miksom, čija je fotografija s poternice pre nekoliko godina izazvala iste reakcije i učinila ga tako popularnim da ga je po izlasku iz zatvora čekao ugovor s agencijom za talente White Cross Management.

I Džes Mabilia uživa u slavi i na svojoj Fejsbuk stranici hvali se tekstovima o sebi, možda se već nada sličnom angažmanu, ali pitanje je samo da li će ga prvo naći policija – ili pomamljene žene.

***

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram