Muškarac koji ima osam žena otkrio njihove „stroge zahteve“

poligamja
Foto:Screenshot/Instagram/arthurourso

"Stalno moram da budem u formi"

Brazilac Artur O Urso došao je u fokus javnosti nakon što je otkrio da je u vezi sa čak devet žena. Jedna je u međuvremenu odustala, a on je sada podelio da se iza „čari“ ovakvog života kriju i neki zahtevi koje je on primoran da ispunjava.

Iako bi pojedini muškarci možda pomislili da Artur živi njihov san, život ovog Brazilca nije nimalo jednostavan.

Artur je priznao kako nije baš uvek lako držati korak sa zahtevima svojih partnerki, otkrivši delić onoga s čim mora da se suočava samo kako bi one bile zadovoljne. Između ostalog, jedan deo podrazumeva da održava svoje isklesano telo.

„Traže od mene da budem u formi, inače dobijem predavanja“, započeo je Artur.

Kako bi zadržao top formu, Arthur neprestano ide u teretanu, a izbacio je i ugljene hidrate iz ishrane.

„Ne jedem gluten, laktozu, pa čak ni hleb i testeninu“, otkrio je.

Iako neke od dama vole njegove izražene mišiće, Urso je rekao kako one imaju različit ukus i da nekima od njih nije drago što se on toliko posvećuje svom izgledu.

„Neke od njih ne vole da vide da se toliko brinem o sebi, jednostavno su ljubomorne“, rekao je.

Urso se prvobitno oženio Luanom Kazaki, a par je delio seksi snimke koji su im donosili oko 73.000 dolara mesečno na stranici OnlyFans.

Međutim, prošle godine Urso je odlučio da počne da živi sa još osam žena kako bi protestovao protiv „dosadne monogamije“.

Venčanje nije bilo po pravnim propisima jer je poligamija u Brazilu zabranjena, ali održana je ceremonija, piše klix.ba.

„Moja želja je oduvek bila da imam 10 žena. Imam samo jednu ćerku, ali želim da imam dete sa svakom od svojih žena. Ljubav koju osećam prema svakoj od njih je ista“, rekao je on.

U međuvremenu, jedna od njih, čije je ime Agata, odlučila je da napusti veselu zajednicu jer joj se nije dopadalo da deli supruga sa drugim ženama.

„Bio sam jako tužan zbog rastanka, a još više iznenađen njenim izgovorom. Sve je bolje kad se deli“, rekao je on tada.

S Arturom su saglasne i njegove ostale partnerke koje su izjavile kako je Agatin „stav pogrešan“, kao i da je pristala na brak zbog avanture, a ne „pravih osećanja“.

BONUS VIDEO: Muške simpatije iz mladosti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram