Mlada je ostavljena ispred oltara – njen potez nakon toga iznenadio je svatove

Foto: Neil Jones Photography / SWNS / SWNS / Profimedia

Carica!

Mlada iz Velsa je ostavljena pred oltarom na dan venčanja – mladoženja se jednostavno nije pojavio.

Međutim, Kejli Sted nije htela da joj propadne svadba, pa je odlučila da uživa u svom danu venčanja – bez sada već bivšeg verenika koji je misteriozno nestao. Bila je okružena svojim prijateljima i porodicom koji su je podržali.

Kejli je jutro na dan venčanja, 15. septembra, imala osećaj da neće prošteti do oltara sa verenikom, s kojim je bila četiri godine.

„Videla sam mladoženju oko 16 časova dan pre venčanja i od tada se nisam čula s njim. Pokušali smo da dođemo do njega, ali nisam dobila nikakav odgovor, ni razlog zašto. Nisam dobila objašnjenje – nije da ga sada uopšte želim, kad je sve otišlo predaleko“, rekla je za SWNS.

Dok mladoženjin nestanak ostaje misterija, Sted je bila odlučna da ipak proslavi svadbu. Tako je nastavila sa slavljem u hotelu Oksvič Bej u Svonsiju u Velsu, pa je čak odradila i ulazak na venčanje, govor, prvi ples i pozirala za svoje profesionalne fotografije.

Foto: Neil Jones Photography / SWNS / SWNS / Profimedia

Na dan venčanja, Sted i njene deveruše probudile su se u cik zore da bi sredile kosu i šminku. Tek tada je jedan od svatova pozvao njenu najbolju prijateljicu da im javi da je mladoženja nestao.

„Hteli su da se uvere da je definitivno otišao pre nego što su me alarmirali“, rekla je.

Njegova mama ju je takođe histerično pozvala, jecajući da je mladoženja rano ujutro otišao da se provoza, a da ga sada više nema.

Sted je istakla da je njen bivši često sam išao u šetnju ili vožnju kako bi razbistrio glavu kada je bio uznemiren, pa stoga u početku nije bila nervozna.

„Iskreno sam verovala, ruku na srce, da će on biti tamo“, priseća se.

Foto: Neil Jones Photography / SWNS / SWNS / Profimedia

Kada je shvatila da se neće pojaviti, Kejli se slomila – ali rešila je da joj ne propadne sav novac koji je potrošila na svadbu.

„Želela sam da budem sigurna da svi znaju da se ne radi o tužnom danu i da ćemo to prebroditi. Za moje prijatelje je bila veoma nezgodna situacija da budu tu, ali su svi ostali. Nisam želela da pamtim dan kao potpunu tugu. Bilo je toliko posebnih trenutaka… tako da je još uvek bilo radosti“, priznala je.

Zatim je otkazala putovanje na medeni mesec u Tursku i spakovala stvari svog bivšeg partnera i ostavila ih njegovoj porodici. Još se nije čula s njim od njegovog neočekivanog odlaska.

***

BONUS VIDEO: Kako izgleda buket od 500 evra, Kraljevski aranžman u studiju Probudi se

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram