Momci su nam otkrili svoja najgora Tinder iskustva

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Upoznavanje preko Tindera odavno nije tabu, ali oprez je važna preporuka - ne samo za devojke koje će tu pokušati da nađu srodnu dušu ili se jednostavno malo zabave. Momci iz Beograda otkrili su nam svoja najgora Tinder iskustva.

„Pa i nemam mnogo blesavih… Ali imam par dosada… Najgore što sam doživeo je konstantno spamovanje (hajmo vani, direktne poruke ala lepe oči, traženje slike mog ‘gospodina’, napadni pozivi za basket, kafe i samoizazvane svađe nakon odbijanja), traženje brojeva, slanje njihovih golih slika i videa čim otkriju moj Instagram nalog. Ali to je samo Tinder. Nemoj da krenem sa TikTokom (smeh)“, Andrej (30).

„Evo jedna kratka – dopisujem se pet dana s devojkom koja mi na normalne pristojne poruke odgovara sa da, ne i možda, i kad je na kraju, jer ne znam šta više da pišem, pitam da li je za seks – ona napiše: Koliki ti je?“, Marko (41)

„Jedan koji nije hteo da kaže da je tranny je hteo da mi polomi noge zato što nisam hteo kameru da upalim, a drugi je bio baš u fazonu „ma veruj mi, biće ti bolje sa mnom“. Mislim, iako sam pokušao da mu objasnim da nisam u fazonu. Inače, ja to samo skrolujem u levo dok ne prođe sve, i onda posle kroz priču proberem. Onda skontaš posle nekog vremena da gubiš vreme. Kao tu sad nešto biraš, a možda samo neko nije fotogeničan. Ili jeste“, Marko (32).

„Super ide komunikacija, kontam super devojka. Dopisivali se para dana, dogovorili se za dejt. Pozvao je na kolače. Uvek dođem ranije, džentlmenski. Kucnuo čas, nje nema. Prošlo 10, prošlo 15 minuta. Posle 20 minuta joj pišem. Telefon nem. Onda skontam da sam verovatno ispaljen, al’ hajde nisam hteo da donosim zaključak. Pošaljem još jednu poruku. Telefon nem. Posle pola sata naručim kolač i espreso. Već kad sam izveo samog sebe na dejt nek’ bude slatko“, Aleksandar (38).

„Bio sam par puta sa jednom devojkom i to mi je bio možda i najbolji seks u poslednjih par godina. Ali sam se tripovao da li je ona psiho ili ne, pošto me je dirala i mazila dok spavam, ujutru. Za mene je to ravno silovanju“, Vladan (29).

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram