„Moja devojka je trudna, a ne zna da sam imao vazektomiju“

Par
Foto: Jennifer van Son / ImageSource / Profimedia

Boji se da joj kaže da je imao vazektomiju jer misli da će se devojka ljutiti.

„Žena s kojom sam u vezi već nekoliko meseci rekla mi je da je trudna već tri meseca. Sve bi bilo u redu da ja pre nego što sam je upoznao, nisam napravio vazektomiju, pa mislim da ne mogu biti otac toga deteta, odnosno mislim da me je prevarila. Ako joj sad kažem za vazektomiju, biće ljuta, ali kako to da prećutim“, pita se anonimni 44-godišnji muškarac u svom pismu koje je poslao britanskom „The Sun„-u.

Muškarac je ispričao da su on i njegova 42-godišnja partnerka zajedno već tri godine, te da ona nikada nije izrazila želju da ima decu, pa joj zbog toga ranije nije hteo govoriti da je uradio vazektomiju.

„To mi se nije činilo važnim. I što je duže trajalo, bilo mi je teže da joj kažem. Osim toga, imali smo problema u vezi u poslednje vreme i ona je bila pomalo distancirana. Radim daleko, nije me bilo, a i nisam uvek bio dobar partner“, priznao je. U nastavku kaže kako ni on nije bio ‘svetac’, pa ne zna kako da priđe partnerki.

„Poslednjih mesec dana nam bolje ide u vezi. Čak smo razgovarali i o braku. Ipak, kad mi je rekla da je trudna, bio sam toliko šokiran da nisam mogao da odgovorim. Pretvarao sam se da sam srećan, ali sam zapravo poludeo. Ako joj kažem da sam imao vazektomiju, biće ljuta i povređena što sam joj to prećutao“, kaže on. S druge strane, želi da je suoči s pitanjem da li je imala tajnog ljubavnika, ili možda više njih.

„Zbog njenih godina trudnoća se vodi kao visokorizična, pa ne želim da je nerviram. Istina je da ni ja nisam bio svetac u prošlosti, ali je volim i ne želim je izgubiti. Siguran sam da bih mogao voleti bebu kao da je moja. Mnogi muškarci odgajaju tuđu decu“, zaključio je.

***

Bonus video: Čuvari plaže, nekad i sad

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram