Mala ljubavna priča Ide Prester

Ida Prester Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Kantautorka Ida Prester objavila je na svom Instagram nalogu, kako je ona to nazvala, "malu ljubavnu pričicu". U stavri, Ida je u nekoliko redova sa svojim pratiocima podelila kako se upoznala sa svojim suprugom.

„Kako smo se moj Vani i ja upoznali, pred točno 9 godina. Jedna mala ljubavna pričica, da vas razveselimo u ovom sivom danu. Sve je istina. Od tad brdovito, malo gore, malo dole, malo istok, malo zapad, ali nikad dosadno. Sretno i nama, a i svima vama“ napisala je Prester u objavi na pomenutoj drušvenoj mreži.

Naime, kako je objasnila u postu, svog parnetra upoznala je pre devet godina i da joj je on prišao čim je primetio. Međutim, sledećg dana joj je prišao ponovo, ne sećajući se da su se već upoznali.

„Ja sam jedina žena koja se budućem vlastitom mužu dva dana zaredom sviđala, a da ni ne zna“, napisala je između ostalog Ida.

Idini pratioci su joj čestitali godišnjicu, a mnogi su se složili da je način na koji se upoznala sa suprugom – filmski.

Podsetimo, Ida Prester, pre samo nekoliko dana objavila je novi singl pod nazivom „Sad“, i tada je u razgovoru za Nova.rs rekla da he pesma refleksija globalnog stanja, te da treba da se fokusiramo na sebe.

„Ništa drugo ne možemo sami promeniti osim svog stava o životu. Vreme je najvredniji resurs, a nemamo ga beskonačno. I u najcrnja vremena ljudi pronalaze razloge za smeh, ljubav, dodir. Okružite se takvim ljudima“, kazala je kantautorka za naš portal.

Idin rad svrstava je među nekolicinu izvođača koje publika prepoznaje širom regiona.