Ljubavnici pisao da mu je supruga „debela krava“, ovakvoj osveti nije se nadao

Foto:printscreen/instagram.com/queen_b_b

"Želela sam da pružim primer svojoj ćerki."

Kada je Betsi Ajala iz Teksasa saznala da je muž vara, ostala je slomljena pogotovo zato što je tek rodila njihovo prvo dete. Još više su je pogodile poruke koje je on slao svojoj ljubavnici, a u kojima je nju, majku svog deteta nazivao debelom kravom.

Betsi se, naime, borila s viškom kilograma, a kada je prestala da tuguje zbog raspada svog braka, brzo je pronašla način kako da se osveti svom bivšem mužu.

Novopečena majka odlučila je da drastično promeni svoj život i smršala je preko 50 kilograma, a danas izgleda neprepoznatljivo.

Od simpatične debeljuce pretvorila se u atraktivnu lepoticu, a njenom bivšem mužu je sada sigurno žao za sve pogrdne reči koje je izgovorio na njen račun.

„Iskreno, zahvalna sam na onome što je učinio jer inače nikad ne bih promenila svoj život. U početku sam plakala na kraju svakog treninga, ali sam shvatila da moram da se promenim zbog svoje ćerke, da bude ponosna na mene i da joj budem primer“, ispričala je Betsi.

Ona celog života kuburi sa viškom kilograma, a nakon porođaja, pala je u postporođajnu depresiju, pa se situacija još više pogoršala jer je utehu pronalazila samo u hrani.

Sa bivšim mužem bila je u vezi od tinejdžerskih dana, punih 14 godina, pa je od njega očekivala razumevanje. Počela je da pazi šta jede i dobro se držala dok dva dana pre Božića nije otkrila poruke na njegovom Fejsbuk nalogu.

Varao ju je s kolegicom sa posla kojoj je pisao da mu je supruga debela krava.

„To me je užasno pogodilo jer mi je uvek govorio da dobro izgledam i čak me je podsticao da se nezdravo hranim, kao da je hteo da zauvek ostanem takva“, ispričala je Betsi koja je ipak uspela da se izvuče i nastavi sa zdravim životom.

Sa bivšim suprugom je u dobrim odnosima budući da imaju zajedničko dijete, a u međuvremenu se udala za čoveka koji je, kako kaže, „zaista zaslužuje“ i sa njim očekuje drugo dete.

Na svom Instagram nalogu, ova majka iz Teksasa, je za sada okupila preko 90 hiljada ljudi koji je prate i podržavaju u njenom putu ka zdravom životu.

***

Bonus video: Vežbe za zadnjicu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest