Košarkaši i njihove supruge za koje je visina samo broj

Nikola Jokic Dirk Nowitzki Jessica Olsson Paul GShaquille O'Neal Nicole "Hoopz" Alexander
Foto::Instagram/nikolajokicofficial/EPA-EFE/CLEMENS BILAN/Amanda Schwab / INSTAR Images / Profimedia/

Da li je vama visina partnera važna? Začudili biste se koliko muškaraca i žena i te kako obraća pažnju na to. Činjenica je da kad je ljubav u pitanju - to nema nikakve veze. Dokaz su košarkaši i njihove supruge.

Košarkaši su po pravilu visoki momci, a njihove supruge im dosta često ne pariraju u visini. Razlika je često drastična, ali to ne izgleda čudno, već naprotiv – veoma slatko.

Da je slučaj obrnut, verovatno bi par izazvao više negativnih komentara – jer visoka žena i niži muškarac prkose društvenim normama.

Srećom, ima parova koje za takva suluda pravila baš briga – primer su Džejson Stetam i Rouzi Hanington Vajtli.

Koji košarkaši i njihove supruge imaju najveću razliku u visini?

Nikola Jokić postao je najbolji igrač NBA lige – što je maestralan uspeh srpskog košarkaša. Uz njega je kroz sve uspone i padove tokom karijere bila jedna žena, njegova supruga Natalija Mačešić. Zajedno su od 2003. godine, a venčali su se u rodnom Somboru prošle godine.

Nikola Jokic sa suprugom
Nikola Jokić sa suprugom Foto:Instagram/nikolajokicofficial

Bobi Marjanović je još jedan div srpske košarke – u bukvalnom smislu, jer je visok 224 cm. A njegova supruga Milica visoka je 161 cm. Zbog toga uvek privlače pažnju gde god se pojave, što njima nimalo ne smeta. Venčali su se 2014. godine i imaju dva sina.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Marjanovic (@mrsbobi)

Amerikanka srpskog porekla, Danijela Rajić, ima dve ćerke sa NBA zvezdom Polom Džoržom. Njihova veza je bila turbulentna – pljušale su čak optužbe da Pol nije otac Danijelinog prvog deteta, ali par je to prebrodio i još uvek su zajedno. Upoznali su se u Majamiju, kada je „srpska Kim Kardašijan“ radila kao go-go igračica.

Paul George Daniela Rajic
Paul George Daniela Rajic Foto:@parisamichelle / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Legendarni Šakil O’Nil tri godine bio je u vezi sa Nikol Hupz Aleksander.

Pročitajte još:

Od 2010. do 2013. godine, koliko je trajala njihova ljubav, privlačili su fotografe gde god bi išli. Jednostavno, ogromna razlika u visini bila je senzacija za sebe.

Shaquille O'Neal Nicole
Shaquille O’Neal Nicole „Hoopz“ Alexander Foto:Amanda Schwab / INSTAR Images / Profimedia

Kris Broš je košarkaš koji je zbog krvnog ugruška prerano završio svoju NBA karijeru. Kroz sve nedaće pratila ga je supruga Adrijen Vilijams, s kojom ima četvoro dece. U braku su od 2011. godine, a sada se bave humanitarnim radom u Majamiju.

Chris Bosh, Adrienne Williams
Chris Bosh, Adrienne Williams Foto:Kay Blake / Zuma Press / Profimedia

Nemac Dirk Novicki je jedan od najboljih evropskih košarkaša svih vremena, koji se proslavio u NBA ligi. Dok je igrao u SAD, upoznao je suprugu Džesiku Olson, a očigledno mu nije smetalo što je značajno niža od njega. U braku su od 2012. godine, a imaju troje dece.

Dirk Nowitzki Jessica Olsson
Dirk Nowitzki Jessica Olsson Foto:EPA-EFE/CLEMENS BILAN

 

Pročitajte još:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram