Kako da otkriješ da li ti je veza na putu u propast

Džastin i Hejli Biber
Džastin i Hejli Biber, Foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ako zanemarujete kvalitete svog partnera, a vidite samo njegove nedostatke, uvek ćete biti nezadovoljne njime i svojom vezom...

Ako ste počeli u vezi da se osećate nestabilno i nesigurno, pokušajte da otkrijete uzrok tome. Ispitajte sledeće stavke i možda će vam biti lakše da zaključite da li želite da radite na vezi ili ste zajedno po navici.

Komunikacija

Ovo je ozbiljan problem. Komunikacija je jedna od ključnih stvari za uspeh bilo kog odnosa, od ljubavnog i prijateljskog do porodičnog. Ako primetite da se u poslednje vreme ne smejete istim stvarima i da vam se priča svela na dogovaranje oko jela ili mesta gde ćete se naći, sedite i ozbiljno porazgovarajte.

Nemate vremena

Ne sećate se kada ste poslednji put bili zajedno u bioskopu, pozorištu ili na nekom putovanju? Zapitajte se zašto se to promenilo i razgovarajte s partnerom o promeni tog stanja.

Vidite samo mane

Ako zanemarujete kvalitete svog partnera, a vidite samo njegove nedostatke, uvek ćete biti nezadovoljne njime i svojom vezom. Pokušajte da se usmerite na vrline svog partnera i setite se zašto ste sa njim u vezi, prenosi Dnevniavaz.

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram