Kad seks toliko kratko traje da treba tražiti pomoć

seks
Foto: SNL / NBC / Ferrari / Profimedia

Dok su nedavne studije pokazale da seks u proseku traje oko sedam minuta, dr Hari Fiš, specijaliziran za lečenje muških seksualnih problema, tvrdi da je čak i to preterivanje.

U istraživanju za svoju knjigu „Gola istina – Ultimativno seksualno obrazovanje za odrasle“ otkrio je da čak 43 odsto parova u proseku ne vode ljubav duže od dva minuta, piše australijski Star Observer.

Kao glavne „krivce“ za to navodi muškarce, mada se preuranjenom ejakulacijom smatra stanje u kojem se seksualno uzbuđenje ne može kontrolisati duže od minuta. Više od 90 odsto žena ne može doživeti orgazam u roku od dva minuta, pa je u takvom seksu njihovo zadovoljstvo definitivno zakinuto.

Pročitajte još:

„Postoje velike varijacije između parova, pa tako neki zaista vode ljubav i do sat vremena, ali znatno je više onih čije su strastvene seanse kratke“, rekao je Fiš.

Dodaje da bi muškarci koji ne mogu da odlože orgazam preko dva minuta, ali i oni koji ne uspeju da ga dožive nakon 40 minuta vođenja ljubavi, trebalo da posete lekara jer takvi problemi mogu da se ublaže, prenosi 24sata.hr.

***

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram