„Kad je devojka otišla u WC, snimila sam groznu stvar koju je uradio njen dečko“

Foto:Screenshot/Tik Tok/lex_not28

Sada želi da nađe tu devojku!

Jedna tiktokerka je odlučila da potraži pomoć interneta da nađe prevarenu ženu – nakon što je snimila kako je dečko vara u noćnom klubu.

Devojka po imenu Aleksis rekla je da je bila u noćnom klubu kada je ugledala mladu ženu sa svojim dečkom i drugom prijateljicom.

Kada je devojka otišla u kupatilo, dečko je počeo da ljubi njenu drugaricu. Aleksis je sve snimila i sada želi da razotkrije preljubnika.

@lex_not28 I don’t think this is funny - I was in shock 😱 #goldcoast #cheater #fyp #viral #goldcoastaustralia #surfers #theavenue #cheaterscaughtoncam ♬ original sound - Alexis

Aleksis je devojku opisala kao plavušu u kasnim tridesetim, a trojac je bio na mestu događaja u subotu 27. avgusta.

„Bila si tamo sa svojim momkom i nekom čudnom crnkom koja je izgledala kao njegova prijateljica. Kada si otišla u kupatilo, tvoj tip je razgledao okolinu da se uveri da ne vidiš, a onda je počeo da se ljubi sa brinetom i onda kada si se vratila se pretvarao da se to nije dešavalo“, objasnila je tiktokerka.

Video je pregledan više od 1,2 miliona puta i dobio je hiljade komentara ljudi odlučnih da pronađu devojku. Međutim, mnogi su se pitali zašto Aleksis nije prišla prevarenoj ženi u noći kada je bila u klubu.

U naknadnom video snimku, tiktokerka, koja još nije pronašla ženu, obratila se komentatorima i rekla da nije otišla do njih u klubu iz bezbednosnih razloga.

„Moja prijateljica se nije osećala prijatno zbog toga i ponovila je da verovatno nije bezbedno i da bi se svašta moglo dogoditi i na kraju sam se saglasila sa njom“, rekla je Aleksis.

@lex_not28 #stitch with @Lexie part 2 #fyp #goldcoast #cheaters #cheaterscaughtoncamera #goldcoastaustralia #storytime ♬ original sound - Alexis

***

BONUS VIDEO: Trik sa vodom i puderom sa tiktoka

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram