„Ja imam 56 godina, moj dečko 23. Ne pada mi na pamet da se viđam s muškarcima mojih godina“

Foto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Elejn St Džejms (56), bivši model iz Čikaga, izjavila je da je jedino zanimaju muškarci koji su dvadesetim jer su joj polni odnosi sa njenom generacijom beskrajno dosadni.

Elejn izlazi na sastanke sa momcima koji imaju od 20 do 30 godina. Ovu praksu započela je pre četiri godine kada je shvatila da odnosi sa muškarcima njenih godina nisu ni približno onome što bi ona želela.

Otkrila je da je od nedavno u vezi sa mladićem koji ima 23 godine i da joj više ne pada na pamet da izlazi, niti da se viđa sa muškarcima njenih godina ili onima koji su stariji od nje.

Jam Press / Jam Press / Profimedia
Jam Press / Jam Press / Profimedia
Jam Press / Jam Press / Profimedia

„Samo ću da se viđam i spavam sa momcima koji su dvadesetim. Volim taj nevini slatki izgled i vitalnost. Moj dečko je raspoložen, opušten, ima odlično telo i kosu na glavi. Za razliku od starijih muškaraca, mlađi su u formi i bolji u svakom pogledu. Ne bih se nikada zabavljala sa nekim ko je maloletan, ali više ne želim da vidim muškarce koji su stariji od 40. Dosta mi je frustriranih matoraca“, rekla je Elejn.

Između ostalog dodaje da stariji mušakrci imaju „slaba i bolna leđa“, „erektivnu disfunkciju“, „stalno su neraspoloženi“, i „uvek imaju neke probleme zbog kojih su neraspoloženi“.

Jam Press / Jam Press / Profimedia

Elejn kaže da mlađi muškarci vole njenu kožu i da im se dopada što ima celulit i što njene grudi nisu kao kod devojaka.

„Ja sam raj za istraživanje“, zaključuje, prenosi BlicŽena.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram