Izašao na dejt, oduševio se, a onda im je za sto seo njen muž

Ljubav i seks 16. jun 202223:22 > 17. jun 2022 00:22
Dejt
Foto: Ryumin Alexander / TASS / Profimedia

Najgori sastanak u istoriji.

Momak je podelio „najgori sastanak na kome je ikada bio“. Iako se radi o Tinder meču, opet bi retko ko ovo baš očekivao.

TikTok korisnik Pattislap23 podelio je svoju priču sa svojim pratiocima koja je postala viralna, dobivši preko tri miliona pregleda.

@pattymac2399 #stitch with @findingmrheight Worst date you’ve been on #fyp #worstdate #married #likeforpart2 #drphil ♬ original sound - Pattyslap23

Ispričao je svoju priču u snimku: „Išao sam na sastanak pre dve godine u Bostonu sa nekom devojkom. Zabavljali smo se, lepo smo se proveli, ja plaćam račun jer idemo u bioskop posle. Odjednom neki tip sedne za sto sa nama i ona je bleda kao duh. Rekao sam ‘hej čoveče, mogu li da ti pomognem?’, na šta je on odgovorio ‘to je moja žena’.”

Dečko je pitao devojku sa kojom je na sastanku da li je to zaista njen muž i dok je pokušavala da nađe izgovor, stvari su postale mnogo gore.

Foto: Printscreen TikTok/pattymac2399

Nastavio je: ​​„Najgore od svega je to što vidim da mi nešto prilazi krajičkom oka. Kad ono ispostavi se da je to njena ćerka koja je pritrčala, sela u krilo i rekla: ‘Ćao mamice’.”

Pitao je muža koliko su dugo venčani i otkrio da njihov brak traje već sedam godina.

Svi su ostali zgroženi njegovom pričom, iznevši svoja razmišljanja u komentarima.

„Bar si saznao pre nego što si razvio osećanja!“ napisao jedan.

„O moj Bože, da li si mužu dao da plati račun?“ dodao je drugi.

Korisnik TikTok-a je kasnije podelio još jedan video, u kom je ispričao da je otišao u bioskop sa njenim mužem i njegovom ćerkom, nakon što je žena otišla.

Ostao je u kontaktu sa mužem i kasnije ga je upoznao sa jednom od svojih prijateljica nakon što je razvod okončan, a oni se i dalje zabavljaju godinu dana kasnije, prenosi TheSun.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram