Istina o fotki mladenaca u autobusu broj 26 koja je oduševila Beograđane

Ljubav i seks 05. maj 202212:39 > 12:45
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Svega i svačega smo se nagledali u gradskom prevozu, ali ovo baš retko viđamo.

Osvanula je slika koja je osvojila internet – mladenci koji se voze autobusom broj 26 u Beogradu. A, poruka jednog korisnika sa kojim su se mnogi dalje u komentarima složili, bila je, citiramo: ‘Ta je prava baki moj! To je to!’ Kada vidite sliku, biće vam jasno čemu takva reakcija.

Ljudi su – oduševljeni. Pored silnih čestitki i lepih želja, nekoliko komentara nam je zaista privuklo pažnju: ‘Kunem ti se da sam mislila da ste napravili foru u fotošopu „u dobru i u zlu“ – al ovo je još bolje’.

A, bilo je i onih koji se čude da je 26-ica bila prazna, a neko je maštovito dočarao i priču o njihovom upoznavanju: ‘Upoznali se u busu, on je bio kondukter, ona nije imala kartu. On je vozač autobusa na liniji 26, koji je udario u njen rozi mini koji je dobila od ćaleta za 18. rođendan. Razmenili su podatke, i tako je počela ljubav.’

Iako simpatično zvuči, možda priča ne ide baš tako, a zašto su se mladenci vozili busom otkrio je mladoženja na svom Tviteru.

Čestitali su ponovo svi redom, a mladoženja je šaljivo napisao: ‘Hvala. Supruga radi u upravi za zaštitu životne sredine, moramo biti ekološki odgovorni i na svadbi.’

***

Bonus video: Boemski salonac u kojem je uhvaćen stari duh Zemuna

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram