Ispovest Beograđanke: Primila sam 632 poruke za sat i po vremena od bivšeg dečka

Foto:Privatna arhiva

Nekada sam mislila da su ovakve priče čista izmišljotina, a onda sam doživela jednu.

Upravo sam pročitala vest o devojci iz Amerike koja je uspela bivšeg da dovede do ivice samoubistva poslavši mu preko 1.000 poruka u kojima ga moli da se pomire.

Ukratko, ona mu je slala oko 150 poruka dnevno, a kada je bivšem prekipelo, prijavio je devojku policiji i sada joj preti šest meseci zatvora.

Ova priča me je podsetila na situaciju koju sam doživela pre nekoliko godina od bivšeg dečka.

Bili smo pred raskidom ili smo to veče raskinuli, ne sećam se tačno, mada nije ni bitno. Sećam se samo da smo se tog dana raspravljali preko poruka i da smo se čuli, a cilj je bio da rešimo problem koji smo imali ili da se rastanemo.

Nikako nismo mogli da se usaglasimo šta hoćemo, a mene je višečasno dopisivanje kome očigledno nije bilo kraja izmorilo, te sam pozvala drugaricu da pogledamo film i koliko toliko skrenem misli sa situacije koja me je opterećivala danima unazad.

Kada je drugarica ušla u stan, odmah smo pustile film, a ja sam isključila zvuk na telefonu i stavila ga na drugi kraj sobe. Logično, to je bio jedini način da pogledam film bez prekida.

Film je trajao čitavih sat i po vremena, a kada se završio, otišla sam po telefon i malo je reći da sam zanemela.

Na ekranu je stajao broj 632 – da, 632 poruke sam dobila od jedne osobe za sat i po vremena. Sve je poslao moj tadašnji dečko. Ili je već bio bivši. Kako god, od tog trenutka je definitivno postao bivši.

Foto:privatna arhiva

Kada sam otvorila čet, jer me je iskreno zanimalo šta je napisao u 632. poruke, moju drugaricu možda i više od mene, pored njegovog imena pisalo je da i trenutno kucka novu poruku.

„Pa dobro, dečko je uporan“, pomislila sam.

Iste sekunde sam izašla iz četa i isključila telefon. I dalje nas je kopkalo šta je napisao, kako ga nije mrzelo, odakle inspiracije i snaga za sve te poruke, i naravno – da li još uvek piše?

Već nakon par minuta sam uključila mobilini i videla jedan propušten poziv – od mame. Na trenutak sam pomislila „uh, dobro je“, a onda sam se setila: „Možda je pisao i mojoj mami, nije dobro“.

Nije joj pisao, majka me je zvala kako bi proverila da li sam večerala.

Da skratim priču – sadržaj poruka je bio otprilike ovakav: „javi se“, „što mi ne odgovaraš“, „gde si“, je l’ me namerno kuliraš“, „zašto te nema“, „što mi ne odgovaraš“ opet, „eee“…

Kada sam videla sve ove poruke i meni je prekipelo kao ovom dečku s početka, samo što mi nije palo na pamet da ga prijavim policiji. Sad me zanima šta bi se desilo da jesam, ne verujem da bi dobio šest meseci. Mada, policajci bi se verovatno dobro nasmejali, šta znam.

Nisam mu odgovorila ni na jednu od 632 poruke. Posle toga je izgleda shvatio da smo završili.

I da, evo i hajlajta čitave priče! Objavila sam na Instagram storiju skrinšot broja poruka koje sam dobila uz ironičan opis „love“. Naravno, njegovo ime sam prekrila, li je većina mojih drugarica pogodila o kome se radi. Hmm, pitam se zašto.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram