Hardballing: Ljubavni trend koji nam je donela pandemija

novi trendovi dejting
Foto: @fight_boring_marriages / mediad / Media Drum World / Profimedia

U prošloj godini se zaista dosta toga iz korena promenilo - uključujući i dejting. Stoga nije ni čudo što postoje novi trendovi koji se prilagođavaju okolnostima, a među njima je i – hardballing.

Jednostavno ćeš upoznati simpatičnog dečka u kafiću, pa ćete zajedno pojesti nešto ukusno u restoranu? Danas to ne ide baš tako lako… Umesto toga, danas samci potencijalne partnere upoznaju najčešće digitalno. Nije to novost iz prošle godine, taj trend se samo pojačao zbog pandemije ili, bolje rečeno, zavladao. Godina korone promenila je i tipične izlaske i zabavljanje, pa je neizbežno iznedrila i nove trendove.

Pročitajte još:

Nema više kompromisa

Popularna aplikacija za nalaženje partnera „Bumble“ tačno zna koji će nas trend za dejting pratiti 2021. godine: takozvani hardballing, pišu na sajtu 24sata.hr. Ovaj pojam bi na prvu loptu mogao da se poveže s nečim seksualnim, ali ova vrsta spojeva odnosi se na nešto sasvim drugo. I to vrlo ozbiljno.

Kao i većina drugih ljudi, i samci su poslednjih godinu dana dosta bili kod kuće. Za većinu je to bilo vreme za promišljanje i samoposmatranje. Upravo to sada donosi plodove. Oni koji traže vezu sada tačno znaju šta žele. Ne igraju više razne igrice, nego se „lopta“ (ball), odnosno inicijativa, dodaje ciljano i uverljivo.

Provođenje vremena s nekim ko nije na istoj talasnoj dužini, pravljenje beskrajnih kompromisa kako bi dosada bila podnošljivija ili pretvaranje da bismo se nekom više svideli? Sve to će se vrlo teško dogoditi 2021. godine. Pre će biti da će jasne izjave i ciljane potrage dominirati ove godine.

*

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram